“Wij” bestrijden het terrorisme waar ook ter wereld!

Onze leiders in Den Haag zaten in hun maag met de soldaten die binnenkort terugkomen uit Irak. Maar ze hebben al een oplossing.

Er worden nu 750 mariniers, vier F-16-gevechtsvliegtuigen met 100 man personeel, ter versterking van de 275 man die er al zitten, uitgezonden naar Afghanistan..

Maar dat is nog niet alles. Er worden ook 165 commando’s, special forces, met vier transporthelikopters gestuurd. En die gaan echt vechten! Die gaan op jacht naar Bin Laden en zijn bende en ook naar de Taliban. (die vroeger door de Amerikanen bewapend zijn)

Deze mensen gaan op “kill and destroy mission”, met gevaar voor eigen leven. “Ja”, zegt Jan Peter, “dat is het risico van het vak, en de mensen zijn erg gemotiveerd!”

We zijn benieuwd naar de reacties als er straks een aantal Nederlandse doden vallen. Ook zijn we benieuwd naar hoeveel nieuwe “Eric O.” gevallen we gaan krijgen. Het Openbaar Ministerie moet maar al extra personeel gaan aantrekken.

Het meest interessante bij deze onthullingen is echter dat de uitzending van deze commando’s onder “geheime missie” valt en dat de regering daarvoor het Parlement geen toestemming hoeft te vragen!

Dit is voor DE ZELFVERDEDIGING VAN HET KONINKRIJK.

Dit is echt waar. Nederland stuurt een “kill and destroy” mission naar Afghanistan om het Koninkrijk, dat kennelijk in gevaar is, te verdedigen! Maar goed dat we zo’n slagvaardige regering hebben.

Bij het gesprek met de Minister President, werd Jan Peter Balkenende, gevraagd waarom nu deze troepen zo nodig moeten gaan. Het antwoord was:

“OMDAT DE INTERNATIONALE GEMEENSCHAP DAT HEEFT GEVRAAGD”.

Wie weet wat “de internationale gemeenschap is”? Is dat de UN, en heeft Koffi Annan dat aan Jan Peter gevraagd? Kon in een moeite door toen ze het ontslag van Lubbers regelden. Of is dat George Bush die dat in Brussel Jan Peter in zijn oor fluisterde? Of nog iets anders?

“Ja”, zegt Jan Peter, “Nederland draagt altijd bij op internationaal gebied. Wij voelen ons internationaal verantwoordelijk!”

Ik houd mijn hart vast voor straks, als Nederland officieel een provincie van de EU geworden is, en de Duitse opperbevelhebber van het EU leger gewoon commandeert dat weer meer Nederlandse troepen geleverd moeten worden om naar een ander eind van de wereld gestuurd te worden.

De klap op de vuurpijl kwam in dat gesprek met Jan Peter toen bleek dat er op dit moment best nog wel meer van deze missies zouden kunnen zijn! Jan Peter ontkende dat niet. Het is immers geheim.

1 REACTIE

  1. Hebben ze nu nog niks geleerd en dan preken over crisis. Wat een ongelofelijk FAIL. En zoals gewoonlijk gaat het Nederlandse volk dit gewoon weer met de pap lepel slikken.

Comments are closed.