Mensen die niet al te veel geld hebben om ook eens in het buitenland op vakantie te gaan, zullen dit in de toekomst nog moeilijker kunnen als de PvdA haar zin krijgt.

Mensen die niet al te veel geld hebben om ook eens in het buitenland op vakantie te gaan, zullen dit in de toekomst nog moeilijker kunnen als de PvdA haar zin krijgt.

PvdA-kamerlid Verdaas vindt dat de overheid paal en perk moet stellen aan kleine luchtvaartmaatschappijen die tegen stuntprijzen vluchten aanbieden. De overheid heeft namelijk te weinig greep op de luchtvaartsector, en dat moet veranderen!

Dit zijn dezelfde jongens en meisjes die in 2010 de EU tot de sterkste wereldeconomie willen maken. Maar als ondernemers met nieuwe ontwikkelingen komen, is kennelijk de belangrijkste voorwaarde dat de overheid er een grote greep op heeft.

Belangen en genot van de kleine man spelen dan een ondergeschikte rol.