Het is verbazend hoeveel en hoe gemakkelijk de negatieve bepalingen van de EU en in het bijzonder de EU-Grondwet worden geslikt.

Iemand als Eduard Balladur, een vorige Eerste Minister van Frankrijk stelt dat er veel te weing macht overblijft voor de lokale nationale parlementen. Maar een heel groot deel van lokale politici voelt zich al zeer vereerd (en belangrijk) als ze alleen al maar hun “mening” over de voorstellen van de Commissie mogen geven.

Wij vinden dit doekje voor het bloeden zer onvoldoende. Dus “EU – NEEN!”

6 REACTIES

  1. Ik zou graag wat meer informatie krijgen over de voor en nadelen van de EU. Het is van groot belang dat ik dit krijg. Alvast bedankt.

    Marjolein van Caitlin

  2. [1] Ik heb helaas geen info voor je maar je zou mijn oom eens moeten bellen: 0989-236754
    xx anna

  3. Ik ben het hier bijzonder mee oneens, ik denk namelijk dat de EU veel kan doen voor kleinere landjes. Landen zoals Frankrijk moeten niet zeuren, kijk eens hoeveel inwoners je hebt!

Comments are closed.