Onze regenten (politici & ambtenaren) leven duidelijk in een eigen wereldje met eigen waarheden, zie mijn artikel Toverfomules op https://www.vrijspreker.nl/b… .

Vaste waarheden waar in dat wereldje niet aan wordt getwijfeld en die als onwrikbare basis dienen voor al hun redeneren.

De belangrijkste grondwaarheid is dat ze allemaal genieën zijn en dat het rede- en radeloze volk doorlopend naar ze opkijkt voor leiding en dat verklaart dan de eindeloze stortvloed van gebodjes en verbodjes die we dagelijks over ons heen krijgen: zonder hun vaderlijke leiding zouden wij onnozelen in 7 sloten tegelijk lopen.

Dat gaat allemaal prima zolang ze onder elkaar zijn maar zodra ze in de echte wereld met echte mensen worden geconfronteerd die dat spel niet meespelen slaat de blinde paniek toe en trekken ze zich direct terug in hun veilige poltiekcorrecte wereldje. Afwijkende meningen maken ze onrustig en worden daarom geheel genegeerd en bestaan dus niet.

Een mooi bewijs daarvoor is het aantal fora dat o.a. door mijn toedoen is gesloten. Als eerste was er het forum van de VVD, rond 1998. toen daar de paarse liberaalcollectivisten Dijkstal, Jorritsma & handlangers aan de macht waren. Samen met nog wat kritische geesten (later bekend als de Postma posse) begonnen we zeer politiek incorrecte stukjes te plaatsen, zeer kritisch van de multiculturele samenleving, paars en de toenmalige VVD-top. Zo hadden we de grootste lol met het wijzen op de uiterst gebrekkige opleiding van minister van verkeer Jorritsma, namelijk MBO-hotelwezen (=hotelreceptioniste) en de onnozelheid van voormalig wethouder van plantsoenen & speeltuintoebehoren Frank de Grave die minster van defensie mocht spelen en niets anders kon verzinnen dan het bestrijden van racisme in het leger.

Als eerste werd er censuur achteraf opgezet, maar dat werkte niet omdat de postings al geplaatst en gelezen waren en het wel erg achterlijk overkwam dat ‘liberalen’ meningen censureerden. Verder hadden we zelfs nog meer lol met het plaatsen van postings tegen de censuur. De oplossing was om het forum te sluiten en het is sindsdien niet terug geweest. Ik denk niet dat ze het nog eens willen meemaken dat mensen zomaar een onprettige mening kunnen verkondigen.

Vervolgens hadden we het experiment referendum.nu waar politici een stelling plaatsten waarover door een select aantal deelnemers gediscussieerd kon worden en ik, het paard van Troje, was een van de genodigden. Dat was natuurlijk prijsschieten op politiekcorrecte onzin zoals ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ en zo. Blinde paniek bij de kamerleden die meededen want we speelden het spel volgens andere regeltjes. Zij eisten in eerste instantie dat de beheerder onwelgevallige meningen zou wegcensureren en toen dat niet werkte en de politici begonnen af te haken, probeerde de beheerder de boel nog te redden door kritische deelnemers de toegang te weigeren. Dat ging moeilijk want we meldden ons gewoon onder een pseudoniem weer aan. Kortom: de politici bleven heel snel weg en de tent werd gesloten. Ook dit was het werk van de Postma posse. Opvallend was wel dat de onzin die zij verkondigden heel gemakkelijk omver te krijgen was en dat ze weinig discussieweerstand wilden en konden bieden, ze haakten liever af.

Vervolgens was er het forum van Leefbaar Nederland dat wij als Postma posse bevolkten. De meesten waren toen lid/sympathisant van LN (nog voordat Pim in beeld kwam).

Tot onze verassing wilde de partijleiding onder Jan Nagel geen meningen geplaatst hebben die niet politiekcorrect waren omdat je dan meteen als extreem rechts in de staatsmedia werd gebrandmerkt. Ook hier werd moderatie achteraf (=censuur) ingesteld maar de Postma posse was niet stil te krijgen zodat ook dat forum werd gesloten.

Ik heb nog in de tussentijd geheel alleen het D66-forum uit de lucht gekregen, een paar kritische inzendingen en het was over. Dat was echt een makkie.

Daarna heb ik het bij Groen Links geprobeerd maar die bleken wel tegen een stootje te kunnen lieten alles gewoon staan. En dan hebben we het forum van het Parool dat 3 maanden van mijn inzendingen nodig had om gesloten te worden, dat was een tussendoortje.

En als laatste, net een week geleden is het forum van de Publieke Omroep ineens verdwenen nadat ik er gedurende 2 weken wat postings had geplaatst over het nut van staatsomroep en opmerkingen dat dankzij hun de wijze lessen van Joseph Goebbels niet verloren zijn gegaan.

Het is opvallend dat de regenten niet eens proberen hun stellingen te verdedigen maar oppositie gewoon negeren en uiteindelijk monddood maken door zo’n forum op te heffen.

11 REACTIES

 1. Deze site is zo juist eenvoudig ge-hacked, hoewel het uiteindelijk voor de hackers een grote teleurstelling gaat worden. Zulks indachtig het feit dat de Soviet Unie tenonder is gegaan aan droogcopieer appartuur, communistisch China aan fax en internet (zij zijn nu zo kapitalistisch als elk Chinees eethuis, en hebben zelfs libertarische principels ingevoerd waar moegelijk), de Shah van Iran aan casette recorders en John Kerry aan de webloggers …

  Telkens de laatse moderne massa communicatie methoden dus, waardoor machthebbers en tirannen niets meer achter kunnen houden … en in hun hemd komen te staan … ook in Nederland.

 2. Geweldig stukje……. ik zie dat ik niet uniek was in mijn activiteiten. In mijn eentje heb ik het PvdA forum in Amsterdam uit de lucht geketst, ofwel gekletst…. PvdA forum Rotterdam was een wat lastiger kunstje. De meest extreme linxe shit mocht blijven bestaan, maar mijn reacties werden verwijderd net als bij het forum in Amsterdam al het geval was. Naar verluid omdat ik me schuldig zou maken aan discriminatie en het aanzetten tot haat. Het zal u niet verbazen dat hiervan geen sprake was. Of een legitieme vraag als “waarom kunnen alleen blanke niet islamieten discrimineren volgens de socialisten ?” moet aan deze omschrijving voldoen…. Al met al en een beetje hulp van enige van mijn eigen forumleden was het na een paar weken gebeurd. Rotterdam forum werd gesloten na een massaposting van mijn handen. Volgens de vermelding door constante provocatie van enkele van de leden. Ik mag me daar één van noemen. De provocatie bestond voornamelijk uit PvdA onwelgevallige meningen en antwoorden op de opgeworpen kwesties. Inmiddels heeft PvdA haar forums weer geopend maar nu met een respectfilter naar model van Anja Meulenbelt. Een posting word dus eerst gelezen voordat deze geplaatst word. In mijn geval worden mijn postings niet geplaatst omdat ze niet voldoen aan de PvdA standaards. Voor zover de vrijheid van meningsuiting….

 3. Wat lees ik nu van ACP….is deze site gehackt ??
  Keren de oude tijden dan weer terug….van die Links-extremisten, welke er genoegen in scheppen HUN onwelgevallige meningen van het Internet te *hacken* ?

  Of was er gewoon een fout in de site zelf !

  Wladi…of de admin…geef hier eens duidelijkheid over ?

 4. He!!!!!!!!
  Misschien ben ik ook wel een forumdoder!
  Met dit artikeltje te lezen valt mijn Eurocent: ongeveer hetzelfde heb ik met wat gelijkdenkende posters gedaan met het forum van liberales.be, het po-co linksliberaal antidiscriminatieforum van Dirk Verhofstadt, broer van de Premier die naar de hel zal gaan omdat hij zijn principes verraden heeft (citaat van Hayek).
  Zo eind Juni ging het blok erop omdat " de studenten die de website onderhielden met vakantie gingen". Benieuwd of – ie na de vakantie terug online komt – ik wed van niet.

 5. He!!!!!!!!
  Misschien ben ik ook wel een forumdoder!
  Met dit artikeltje te lezen valt mijn Eurocent: ongeveer hetzelfde heb ik met wat gelijkdenkende posters gedaan met het forum van liberales.be, het po-co linksliberaal antidiscriminatieforum van Dirk Verhofstadt, broer van de Premier die naar de hel zal gaan omdat hij zijn principes verraden heeft (citaat van Hayek).
  Zo eind Juni ging het blok erop omdat " de studenten die de website onderhielden met vakantie gingen". Benieuwd of – ie na de vakantie terug online komt – ik wed van niet.

 6. [7] Soms lees ik op libertarian.nl
  stukken van die Dirk hetgeen mij bijzonder tegen de borst stuit want
  de gebroeders Verhofstadt zijn net zo min "liberaal" als de wolf die een schapenvacht aantrekt een lammetje is.

  Guy is de meest collectivistische premier uit de Belgische geschiedenis
  (en dat wil al wat zeggen)..het moet
  van de hertog van Alva geleden dat er
  nog zulk een tyran de plak heeft gezwaaid.Dirk is een nobody en wannabe-intellectueel die tracht het collectivistisch beleid van z’n grote broer en diens corrupte trawanten "liberaal" te lullen.

  Wat Liberales betreft : hun site staat (treffend) vol met stukken van en over Marxisten !

  Dan beter een Coveliers…http://www.coveliers.be
  Die man is allicht het enige parlementslid in België dat een beetje naar "liberalisme" neigt.
  Groetz,

  Cincinnatus.

 7. Leuk stukje laatst Wladi in de metro over die vogelgriephysterie.
  Ja dat was lachen zeg, op dat referendum.nu.
  Nu.nl ( of iets dergelijks)hebben we daarna met een deel van de postmaposse bestormd.
  Dat forum ging uiteraard ook snel ter ziele.
  Toen had het nog iets entertainends, iets ondeugends wat je deed.
  Nu is de situatie inmiddels dusdanig gespannen, dat je kunt vrezen in de top 100 van de AIVD te belanden en de rest der landeverraders.
  Jammer trouwens dat de libertariërs geen forum meer hebben.
  De groeten aan de posse!
  En Lang Leve Theo en zijn scherpe pen!

 8. [1] ACP waar zitten jij Bram en de anderen nu dutchdisease uit de lucht is. Ik mis het echt !

Comments are closed.