Het is de bedoeling dat iedereen die iets te zeggen heeft, daar VOORAF toestemming voor gaat vragen. De film Submission II moet nog uitkomen, maar volgens Mr R. Moszkowicz, moet een ‘groep wijze mannen en vrouwen’ de film eerst maar eens goed bekijken. Bovendien moet Ayaan haar opmerkingen over Moslims afzwakken. Op 1 maart a.s. zal hij dit voor de rechter eisen.

[bron: Metro do. 10-2-2005]

Het dragen van hakenkruizen, nederlandse vlaggen, hoofddoekjes, en bepaalde merken kleding staan al ernstig ter discussie. Je zou daaruit iemands voorkeur of mening kunnen afleiden! De volgende stap is dat de EU ook hamer en sikkel gaat verbieden. Timmerlieden zullen hun spijkers met het nietpistool moeten gaan aanbrengen en sikkels waren toch al folklore, dus deze kunnen dan, tijdelijk nog zonder boete, op het naburige politiebureau ingeleverd worden.

Wie zegt dat ie er niet rouwig om zou zijn als Wilders zou komen te overlijden, is strafbaar. Wie de sharia zegt te wilen invoeren ook. Wie Osama Bin-Laden een spoedig uiteinde wenst is dus ook strafbaar. Nog even en je mag niet blij meer zijn dat Hitler en Stalin niet meer aan de macht zijn maar onder de zoden liggen.

Heeft u nog ergens op zolder zo’n oude Che Guevara-poster van de middelbare school, een button met een weed-blaadje erop of een exemplaar van “Das Kapital” of “Mein Kampf”? Snel weg ermee! Anders zou iemand u kunnen betrappen op een mogenlijk staatsondermijnende mening. Vindt u iets? Hou dat dan voor u. Het hebben van een mening wordt met de dag gevaalijker. Ook het uiten van uw mening op internet zal binnenkort door het Donner-Wetter getroffen gaan worden.

In verband met de staats-veiligheid, is het aan te bevelen uw mening voortaan niet meer te uiten. Beter nog: helemaal geen mening meer te hebben. Trek onopvallende kleren aan. Neem een voorbeeld aan de CDA-politici: zó hoort het. Zorg dat u volkomen onzichtbaar wordt. Het is voor uw eigen welzijn.

De regering komt wel op voor onze westerse waarden en vrijheid, dat hoeft u, nee dat mág u zelf niet doen. Dat zou maar verwarring kunnen geven. U hebt gestemd twee jaar geleden, en nu moet u dus zwijgen, want wie zwijgt stemt tenminste toe en wie niet zwijgt is potentieel staat-gevaarlijk. En vóór u het weet moet ook u zich ook iedere dinsdag om twaalf uur, met paspoort op het politie-bureau melden!

Onze minister van justitie heeft Dé oplossing voor de bestrijding van het terrorisme in deze wereld: gewoon VERSTOPPERTJE SPELEN!” Zeg niks. Vind niks. ZWIJG en wees onzichtbaar!

“Ik tel tot tien. Wie niet weg is, is gezien! Hou je adem in en stik niet!”