Voor 3.000 Euro kunt u dineren met HUB JONGEN.

Dan is Geert Wilders voordeliger, zult u zeggen.

Klopt, maar Hub biedt dan ook meer.

Het diner zal een zeer Europees karakter dragen, al enigszins gebaseerd op de gegarandeerd komende EU-Grondwet.

Het voorgerecht zal dan ook bestaan uit een Franse ganzenleverpaté. Hierbij zal er op worden gewezen dat u dient te denken aan de manier waarop deze ganzen het eten de strot werd afgeduwd. Een methode die u niet helemaal vreemd meer zal voor komen.

Verder is er een uitgebreid buffet met allerlei Europese specialiteiten, zoals Sauerbraten, Hutspot, Gentse Waterzooi, Tapas, Pizza’s, Goulash, en nog zo’n 20 andere gerechten.

Diverse soorten landwijn en bier van de lidstaten worden hierbij geschonken.

Als speciale attractie zal er een demonstratie gegeven worden van het mengen van al deze gerechten tot één grote Eurohutspot. Als u echter hiervan wilt proeven moet u wel 19,99 Euro extra betalen. Het spreekt vanzelf dat de drank hierbij ook een mix zal zijn van de diverse wijnen.

Er bestaat nog twijfel of het bier met de wijn gemengd gaat worden.

Gedurende dit culinair genieten kunt u uitgebreid met elkaar discussiëren over de na- en voor-delen van een Europese Superstaat. U dient er wel rekening mee te houden dat aan de voorstanders (alsnog) vriendelijk verzocht zal worden het diner te verlaten. Er zal in dat geval géén restitutie van gelden plaatsvinden (maar daar is men toch al aan gewend)!

Uiteraard hebt u ook de vrijheid om over andere “vrijheden” te praten.

Voorts hebt u de unieke kans om Hub alle denkbare vragen te stellen. Hub acht zich overigens wel vrij om eventueel niet te antwoorden.

Het dessert wordt werkelijk een daverend sluitstuk. Onder het gelijktijdig spelen van de Internationale en het Horst Wessel Lied zal een geweldige IJsbom(be), met daarop in brandende letters E U, worden binnengedragen.

Echter voor dat u de kans krijgt om iets hiervan te proeven zal dit dessert met een enorme knal imploderen. Er is even gedacht om het te laten exploderen, maar dat geeft zo’n rotzooi naar buiten. Alles om de EU-bombe zal er nu weinig van merken!

De opbrengst van deze werkelijk zeer unieke buitenkans komt volledig ten goede aan de Vrijspreker.nl, waar u zich ook kunt opgeven.

—————————–

Ingezonden door Riet