Althans dat schijnt die andere vrouw, Femke Halsema, geadviseerd te hebben.

René Moerland schrijft in de NRC dat Femke Halsema wijst op het “stapelen van angstbeeld op angstbeeld” door de fractieleiders Verhagen en Van Aartsen van CDA en VVD.

Wij zijn dat wel eens met Femke.

Er wordt angst gezaaid. Angst voor de terroristen. Samen met het doorpersen van steeds meer vrijheidsbeperkende maatregelen voor de gewone burger. En het verhogen van de macht van de politici/

Er wordt angst gezaaid. Angst voor het NEE stemmen tegen de EU-Grondwet waardoor Nederland in een zogenaamde geïsoleerde positie zou komen. Uit angst moeten de burgers daarom maar ja stemmen voor dit EU-Grondwet-gedrocht. En daardoor de macht van de politici verhogen.

René Moerland schrijft: Volgens Halsema past de ,,hysterie” van de regeringspartijen in een ,,neoconservatieve agenda”, waarbij grondrechten in toenemende mate ,,een politiek instrument in handen van de macht” worden.

René moet wel regelmatig de Vrijspreker lezen!!

Allemaal heel logisch, en we hopen dat steeds meer mensen het bovenstaande doorzien.

Maar de laatste zin van het artikel van René werden we weer door stomheid geslagen:

Halsema levert ook kritiek op de wijze van optreden van Tweede-Kamerlid Hirsi Ali (VVD): ,,Wat zou het een verademing zijn als zij eens wat meer anti-man werd en wat minder anti-islam.”

René kan dat niet helpen als Femke zoiets zegt. Ik neem aan dat hij gewoon rapporteert.

Mijn stomheid komt van de opmerking van een GroenLinks vrouwtje dat regelmatig zinnige dingen zegt, en dan opeen blijk geeft van gefrustreerde feministische complexen.

P.S. We zulle Femke vragen of ze dit eventueel wil toelichten of rechtzetten.