Gretta Duisenberg is boos.Opnieuw boos.

Een stoute columnist, Luuk Koelman had het twee jaar geleden gewaagd een spottende column te schrijven over Gretta die destijds naar de Westbank was getrokken om de bandiet en terrorist Yasser Arafat als “menselijk schild” te “beschermen”.Koelman stelde het in z’n leuke column voor alsof Gretta haar missie wat al te hartstochtelijk opvatte tot ontzetting van Yasser

http://www.koelman.com/colu…

De fijnbesnaarde idealiste Gretta (u herrinnert zich nog wel haar 6 miljoen-opmerking)

voelde zich door deze spot zo in haar tere gevoelens gekwetst dat ze Koelman

een proces aandeed dat ze in kort geding won maar nu in beroep heeft verloren.En dus is Greet opnieuw boos. “Kennelijk kan iedereen schrijven wat hij wil zonder rekening te houden met het gevoel van anderen.”, zo jammert ze.

Ja, dat was in het Palestijnse semi-staatje” van haar maatje Arafat wel ff beter geregeld.Geen spottende artikels over “president” Arafat of toespelingen op z’n sexleven (waarbij hij veeleer een frisse , stoere knaap als “menselijk schild”

bij zich in bed zal hebben genomen dan een belegen zeurscheur a la linkse Greet) of beledigende opmerkingen over high profile fellow travelers of één van de 6 inlichtingendiensten die het prutsstaatje rijk is dan wel de privé-militie van Yasser kwam ff langs om middels elektrische schokken,afranselingen met matrakken of een welgemikt nekschot de kritikaster vriendelijk doch beslist te verzoeken “gevoelens niet te kwetsen”.(Milties en geheime diensten die betaald werden met het geld dat in de pot met EU-steun voor economische ontwikkeling en ondersteuning van het “vredesproces” was achtergebleven nadat Yasser deze pot eerst

grotendeels had leeggeschept en de meeste steun-eurootjes had versast naar z’n pensioenfondsje in Zwitsserland.)

Evenwel Yasser is dood en in Nederland is het recht van vrijheid van meningsuiting nog net niet voldoende uitgehold dat er niet meer met Gretta Duisenberg mag gelachen worden.

En het moet gezegd : wij vinden dat wel ok want Yasser blijkt in de grond goed mee te vallen en lachuhhhh met zich tevergeefs als vredesaktivisten vermommende antisemieten en terroristenvriendjes a la Greet Duisenberg doen we graag.

Gefeliciteerd Luuk met de vrijspraak !

Mark (aka Cincinnatus)