Steeds meer Nederlanders voelen zich niet meer echt thuis en veilig in hun eigen land.

In de New York Times stond een artikel van Marlise Simons, waarin ze verschillend gesprekken met Nederlanders beschreef. Met naam en toenaam!

Ouders leven in angst voor hun kinderen. Een bureau voor emigratiehulp kan het werk niet; steeds meer mensen willen weg.

De moord op Theo van Gogh heeft daar zelfs een versnelling in teweeggebracht.

En hoewel Nederland met al zijn sociale voorzieningen en soft beleid een magneet is om immigranten aan te trekken, blijft het aantal Nederlanders dat weg wil stijgen.

Australië, Nieuw Zeeland en Canada zijn de voornaamste “wenslanden”.

Daarbij wordt de angst voor de “moslims”niet echt genoemd, maar de grote stijging na de moord op Theo van Gogh spreekt wel boekdelen.

Een reden die steeds in de gesprekken terugkomt is de “over-regulatie” in Nederland.

Het wordt daarom de hoogste tijd dat er een ommekeer komt en dat het libertarisme een grotere rol gaat spelen in het beleid.

Alleen meer libertarisme, meer individuele vrijheid, kan Nederland nog redden.

Maar dan wel ook uit die EU.

Te beginnen met EU-NEEN bij het komend referendum!

4 REACTIES

 1. Helemaal mee eens om inderdaad te emigreren.Dit land word dankzij het beleid van balkenende steeds meer een
  toevluchtsplaats voor criminelen en andere aso,s.Tevensis het ronduit belachelijk dat buitenlanders nog steeds
  van alles en nog wat gratis toegestopt krijgen,het beleid van rita verdonk steun ik van harte en hoop dat het nog harder word.Maar ook al die rare regels
  het staat allemaal haaks opelkaar en klopt van geen kant.Nee hoor dit is niet meer mijn land.Laat staan de euro,goh die heeft veel dingen meer als 100% duurder gemaakt.En de regering maar ontkennen.Vanuit hie r wil ik dan ook zeggen, mensen ga sparen veel sparen en zoek je toevlucht in het buitenland.Definitief.Echt want dit land word doelbewust kapot gemaakt om de burgers die het echt oprecht bedoelen
  compleet aan de grond te helpen.U mag mij mailen op sandje@home.nl als u het hiermee eens bent.

 2. Ben het hier ook mee eens , maar "vluchten kan niet meer" , ik zou niet weten waar naar toe… Australie laat ook niemand meer toe , zeker niet iemand van boven de 30 jaar.
  Notabene , Australiërs mogen zich wél in Nederland vestigen zónder MVV plicht
  Dit is pure discriminatie , daar een Nederlander in Australié wél moet voldoen aan de (vergelijkbare) Australische MVV verplichting.

 3. [1] Naar mijn informatie is Mevrouw Verdonk geen vcorstander van vrije immigratie onder afschaffing van de dwangvoorzieningen. Ik steun haar dus niet.

Comments are closed.