Dit is geen seksuele intimidatie. Hij knijpt hem of het hem wel zal lukken de Fransen tot JA te bewegen.

De opiniepeilingen in Frankrijk geven nog steeds een tamelijk ruime meerderheid voor de NEE stemmers op het referendum. 54 % NEE tegenover 46 % ja.

Met die marge kan natuurlijk nog van alles gebeuren.

Maar als Chirac zelfs vanuit Japan zijn volk toespreekt om toch ja te stemmen, en als hij op het laatste moment verhindert dat Barosso op de Franse TV verschijnt, dan is dat wel een bewijs dat Chirac zich ongerust maakt.

Wij kunnen in Frankrijk weinig doen. Via Libertarian International worden onze Franse vrienden wel regelmatig benaderd om wat te doen.

Toch heb ik de indruk dat we er in Nederland meer moeite voor doen.

Verzwak niet. In tegendeel, ga versterkt door.

We hebben een kans. Probeer die waar te maken en overtuig mensen om TEGEN te stemmen: EU-NEE

3 REACTIES

  1. Ik heb de indruk dat veel meer mensen de EU zat zijn dan de diverse opiniepeilingen toegeven. Uit gesprekken die ik voer blijkt dat mensen niet weten wat te vinden omdat ze bang zijn dat minder EU negatieve gevolgen heeft voor hun persoonlijke situatie. Als ik ze uitleg dat er niets hoeft te veranderen tenzij men er hier voor kiest, dan staat men veel meer open om Nee te stemmen bij het referendum.
    Jammer dat de Fransen niet zo heel actief tegen de EU campagne voeren, maar het lijkt er op dat ze daar hun buik vol hebben van Brussel nu de Franse invloed afneemt…

  2. Vrees niet Hub, heel veel Nederlanders zijn fel tegen de EU en die verschrikkelijke NSB’ers hier in Den Haag. Ik denk dat de Nederlanders genoeg hebben geleerd uit de Tweede Wereldoorlog om nog aan de lijband te lopen van deze vreselijke eurofielen dat zij NEE zullen stemmen. Alleen al om het feit dat ze nu de kans krijgen om al deze eurocraten terug te roepen en te zeggen dat we onze soevereiniteit nooit maar dan ook nooooooooit uit handen zullen geven. STEM NEEEEEEEEEE!

Comments are closed.