Comité EU-NEE’s campagne komt op dreef, gevestigde orde in paniek!
Het comité EU-NEE.NL is goed opdreef met haar campagne en heeft er alle vertrouwen in dat de meeste Nederlanders op tijd inzien dat de politieke eenwording louter nadelen heeft!

Dat blijkt ook wel uit de paniek reacties van diverse leden van het kabinet.

Brinkhorst stelde immers dat de afwijzing tot een ineenstorting van de economie zal leiden (consumenten zullen geen geld meer uitgeven)
Donner stelde dat een afwijzing een oorlog binnen Europese grenzen dichterbij brengt (Europa zal hetzelfde lot treffen als Joegoslavië).
Nicolai doet met zijn “Task Force” ook aardig mee in de propaganda machine.
Allemaal tekenen dat de ongefundeerde EU(ro)-fielen aan het wankelen zijn.

Nooit is ons individuen iets gevraagd. Nu is misschien wel de enige kans om te laten zien hoe wij over de EU-Grondwet denken en over de richting die de EU de komende jaren op wil.
Een afwijzing zal zeker niet het einde van de EU-Grondwet betekenen, maar als u nu niet stemt of zelfs voor stemt, zal de politieke eenwording en een federatieve superstaat op geen enkele manier worden afgeremd en snel een feit zijn!

Het comité EU-NEE zal daarom in de maand mei flink campagne gaan voeren.
Zo zijn er straks o.a. stickers, T-shirts en ander campagne materiaal beschikbaar. Daarnaast zal een effectieve webcampagne worden gevoerd. Ook de luisteraars van de diverse radiostations zullen ongetwijfeld van het bestaan van onze internetsite http://www.eunee.nl horen.
Binnenkort zal de website ook worden uitbereid met materiaal waarmee u ook zelf campagne kan gaan voeren tegen de EU-Grondwet.

Volgende week zal de Edmund Burke stichting een boekje presenteren in Nieuwspoort. Het boekje bevat bijdragen van diverse politici, hoogleraren, journalisten enz. De inhoud is samengesteld door de Edmund Burke Stichting, maar het voorwoord en het logo op de voorkant komt van EU-NEE. Wij ondersteunen graag het initiatief van de Edmund Burke stichting. Onze woordvoerder zal natuurlijk ook aanwezig zijn om het mede te presenteren.

Daarnaast zullen ook op de sites van de Vrijspreker, Libertarian.nl en meervrijheid ongetwijfeld interessante artikelen verschijnen TEGEN de EU-Grondwet.

Wilt u ons steunen?
Dat kan surf naar de website http://www.eunee.nl en het contact formulier. Donaties zijn ook welkom!

Samenwerken Ja, Politieke eenwording NEE
EVA Ja, EU-NEE

1 REACTIE

  1. Joepie, het is weer wei-toe-kee.

    http://cnn.netscape.cnn.com
    SNIP
    AMSTERDAM, April 22 (Reuters) – A rejection of the EU constitution could bring economic chaos

    How did you know what’s been killing me? Slowly for years, driving me to hate people when I don’t want to hate. … Have you felt it, too? Have you seen how your best friends love everything about you – except the things that count? And your most important is nothing to them, nothing, not even a sound they can recognize. You mean, you want to hear? You want to know what I do and why I do it, you want to know (Ayn Rand, “The Fountainhead”, Macmillan hardcover, p. 339, Signet Books paperback, p.330)

Comments are closed.