Als politici hun zin willen hebben, speelt geld geen rol! Dit blijkt nu bij het doorpersen van de EU-Grondwet.nPolitici beginnen te vrezen, zelfs in paniek te raken, dat het verstandige Nederlandse volk tegen de belabberde grondwet zal stemmen.

Daarom zetten ze nog meer druk op de regering om u die grondwet de strot af te duwen.
Uit BN/deStem vernemen we dat VVD, CDA en PvdA de regering oproepen om NOG MEER geld in de ja-campagne te steken. Onder andere heeft Kamerlid Hans van Baalen (VVD) gezegd: “(Belasting)geld mag niet het probleem zijn!”.

Iedere burger kan hier weer duidelijk zien hoe er met zijn belastinggeld wordt omgesprongen en tot wat politici in staat zijn als het hun eigen toekomstwensen betreft. Die nieuwe EU biedt voor hen immers weer talloze nieuwe mogelijkheden. In Brussel worden daarvoor continu nieuwe agentschappen en organisaties bedacht en opgericht.

Kamerlid Frans Timmermans (PvdA) vindt de “leesbaarheid” van de samenvatting *), die de regering huis aan huis laat verspreiden, een tegenvaller. Hij bedoelt natuurlijk dat de overtuigingskracht of de verborgen verleiders voor een ja-stem tegenvallen.

“OK”, zegt dan staatssecretaris Atzo Nicolai, ” dan maken we toch binnen drie weken een nieuw folder dat meer “toegankelijk” is.”
Ja, waarom niet, er is (belasting)geld genoeg voor beschikbaar! Geld speelt geen rol!
Toegankelijk? Wat zou hij daar nu precies mee bedoelen? Meer propaganda om het volk te verleiden?

We krijgen hier toch wel heel sterk de indruk dat het volk belazerd wordt. En (belasting)geld speelt daarbij geen rol!
“Neederland, let op Uw Saeck!”. Lever niet zelf de strop die ze om uw nek gaan leggen. Roep de politici een halt toe. Zelfs als u maar twijfelt, laat hen dan hun huiswerk over doen een met een beter stuk komen.

Ga stemmen bij het referendum. Wek anderen op om ook te gaan. Hoe meer stemmen TEGEN, hoe meer kans dat de politici leren begrijpen dat ze er voor u zijn en niet omgekeerd. U krijgt geen tweede kans.
Ga stemmen, en stem EU-NEE.

*) Wij zijn zeer benieuwd naar wat er in die samenvatting staat!
——————————————————–
Voor objectieve voorlichting zie ook http://www.eunee.nl
——————————————————–

1 REACTIE

 1. "Geld geen probleem" om de kiezers maar JA te laten stemmen.
  Wat een genante vertoning is dit inmiddels geworden, die onderdehand radeloos spartelende politici.
  Als ze nog even zo door gaan en zij zijn
  dadelijk een prototype van wat we in de EU van onze Nederlandse politici kunnen verwachten, dan heeft de soevereiniteit van de Staat der Nederlanden so-wie-so niet veel meer te betekenen.
  Waarmee zijn we nou beter af?? Ik houd het maar op de soevereiniteit van het individu!
  Maar ik zal toch maar NEE stemmen!

Comments are closed.