Als de Eu een keer de kans krijgt om iets goeds te doen, dan doen ze het niet. Dan kruipen ze in hun schulp spelen ze gemeen spel met boeven zoals Mugabe van Zimbabwe.

Iedereen weet nu onderhand wel dat ene Robert Mugabe het hele land Zimbabwe, het vroegere Rhodesia, kapot gemaakt heeft. Dat hij de eigendommen van blanken heeft gestolen, dat hij de negers tot armoede heeft gebracht, dat hij nu net de verkiezingen heeft gewonnen door fraude en bedrog.
Dit alles heeft tot het positieve gevolg gehad dat de EU hem de toegang tot Europa heeft verboden.
(Voor zover ik weet, blijft de EU wel ontwikkelingsgeld van de EU-belastingbetaler storten op de Zwitserse bankrekening van Mugabe.)

Maar nu de oude Paus wordt begraven, komt de “goede katholieke” Mugabe gewoon naar de begrafenis. Niemand die hem tegenhoudt. Waarschijnlijk krijgt hij nog allerlei honneurs als staatshoofd.
Ditzelfde heeft hij trouwens eerder bij een andere gelegenheid ook al gedaan. Mugabe laat zien dat hij lak heeft aan de regels van de EU.

Zo zie je, dat zelfs als de EU iets goeds kan doen, door bvb die schurk te weigeren binnen te komen, dan durven ze dat niet eens. En dan moet je zien hoe echte asielzoekers worden behandeld!

Neen, laten we er mee stoppen. Begin met de (enige?) kans die je op korte termijn hebt, te gebruiken.
Zorg voor een overweldigend NEE tegen de EU-Grondwet. Overtuig vele anderen om met zijn allen die grondwet af te stemmen, dus EU-NEE

3 REACTIES

  1. [1] wij laten alles toe en vinden het gek dat anderen geen respect meer voor ons hebben.
    wij hebben niet eens zelfrespect.
    Hub, je had het niet beter kunnen zeggen.

Comments are closed.