Vandaag was het weer een drukke campagne dag. Het Ja-kamp (de voorstanders van opheffen van Nederland dus) is danig in paniek en haalt alles en iedereen uit de kast (Helaas wilde Wouter Bos vandaag weer niet uit de kast komen) om de achterstand in de peilingen goed te maken.

Zo werd de inmiddels van corruptie verdachte EU-commissie-voorzitter Barbarosso opgevoerd om ons domme Nee-stemmers nogmaals op het hart te drukken dat het slecht afloopt met Nederland als we het in onze botte hersens halen om op 1 juni tegen de grondwet-die-geen-grondwet-genoemd-mag-worden te stemmen. Ook Jacques Iraque deed een vermoedelijk laatste poging om de Fransen tot een OUI te bewegen.

Maar vooral het CDA-campagne-team leverde vandaag een belangrijke bijdrage in de strijd voor de Ja-stemmers. In een ultieme poging om zieltjes te winnen, deden Verhagen en Balkenende vandaag Madurodam aan! Ga zo door heren! Morgen naar Legoland?

2 REACTIES

  1. Waar ik me persoonlijk het meeste aan irriteer is niet de propaganda campagne van de overheid (al staat deze met stip op 2) maar de campagne van een gedeelte van het nee-kamp (SP bijvoorbeeld en links in Frankrijk) dat stelt dat de ultra-liberalen aan de macht komen als je voor de grondwet stemt. Was het maar zo!

    Natuurlijk is zo’n schrikbeeld goed om de progressieve geesten mee te krijgen naar het nee-kamp, maar eigenlijk is dit iets aan de echte liberalen en libertariers om te ontzenuwen (kan ook na de uitslag van ’t referendum).

  2. wat zeer overtuigend kan werken naar met name de "linkse" nee stemmers is het artikel van Johan Norberg: De schande van de blanke
    daarin wordt haarfijn uitgelegd hoe het niet-liberale Europa zorgt voor de wantoestanden die vaak ten onrechte aan liberalisering worden gelinkt.

    http://www.libertarian.nl/N

Comments are closed.