Staatssecretaris van Geel was bij zijn aantreden in 2002 niet op de hoogte van de slechte luchtkwaliteit in Nederland, waardoor nu allerlei bouwprojecten zijn stilgelegd. In het lijvige overdrachtsdossier, dat hij van zijn voorganger min. Pronk kreeg, stond er helemaal niets over in.Ook de controleurs van het ministerie van VROM wisten van niks. Tot zover de Telegraaf.
Weer een EU luchtballon doorgeprikt.

Lekker koekoeksei van onze minister Pronk.
Wanneer ministers al het spoor bijster zijn met de EU regels, wetten en verordeningen, hoe moeten wij die dan nog kennen of zoals nu met de grondwet: beoordelen?
En welke verborgen gebreken zitten er dan nog meer in bijvoorbeeld de EU grondwet??
Toen onder minister Bos de Euro kwam, bleek hij volgens zijn zeggen ook niet op de hoogte van alle dingen.
En wij arme burgers horen de wet te kennen?
Terwijl ministers en specialisten op de departementen het niet eens weten?
En wij arme burgers moeten dan maar geloven wat goed voor ons is en op advies van diezelfde regering voor stemmen?
Nee dankje, bij twijfel niet inhalen: Nee stemmen, om te voorkomen dat we nog veel meer van dit soort verrassingen krijgen.

1 REACTIE

  1. Ik denk dat we beter door computers geregeerd kunnen worden dan door dit onduidelijke gedoe in Europa. Dit is teveel en te complex voor mensen vrees ik. Op hogere niveaus zul je alleen de samenvattingen van samenvattingen van samenvattingen onder ogen krijgen, als je natuurlijk het belangrijk genoeg vindt.

    Nog eventjes dit: Sinds de invoering van het Nieuw Burgerlijk Wetboek hoef je voor civiele zaken niet per sé de wet te kennen.

Comments are closed.