Minister Bot beweerde dat als we nee zouden stemmen, we in een economische crisis terecht zullen komen.
Los van dat economen als Wellink dit ontkennen, ontstaat wel een heel leuk effect.
Want min. Bot, hoe kan het dat er hel, verdoemenis en economische neergang op ons afkomen wanneer we nee- stemmen? We hebben steeds van uw collega politici moeten horen dat het nieuwe verdrag geen verandering is tov de reeds bestaande EU verdragen.
Dus als u gelijk heeft dat er een economische crisis zou komen vanwege het nee-stemmen, dan kloppen de verhalen van uw collega’s niet dat er bij ja-stemmen niets verandert!
Oftewel bij ja-stemmen verandert er wel veel.
Sorry hoor, maar als jullie zelf al tegenstrijdig in je doem verhalen zijn, ga ik nog meer twijfelen en stem ik dus tegen.

2 REACTIES

 1. Naar mate het referendum steeds dichter bij komt, des te komischer is de demagogie van deze regenten. Nu kraamt ‘democraat’ Brinkhorst uit dat hij tegen dit referendum is, want de mensen ‘weten niet waarover het gaat’. Met dit argument kunnen de parlementsverkiezingen natuurlijk ook meteen worden afgeschaft. Dan kan D66 blijven doorregeren de komende jaren.

  Wellink – het orakel van de Nederlandse Bank orakelt: "Iedere kans om de werkgelegenheid te verbeteren moet worden aangegrepen". (Dus wij worden geacht voor de grondwet stemmen).

  De Telegraaf meldt over Wim Kok: "De grondwet versterkt volgens hem de positie van de nationale regeringen ten opzichte van de Europese Commissie."

  Vogens Remkes is de “wil van de burgers” als inspiratiebron voor de grondwet genomen. Gisteren stond er heel even op de staats-teletekst een bericht dat hij de argumenten van zijn collega’s over oorlog en concentratiekampen niet zo leuk vond. En terecht, de geloofwaardigheid van de Ja-knikkers is al aardig aangetast. De lijst met leugens wordt steeds langer en leuker.

 2. FEMKE
  Femke Halsema (U weet wel fractievoorzitster van Groen-Links) vertelde gisteren in een programma van Paul Witteman, dat de feitelijke politieke situatie al lang zo is, dat Nederland weinig meer over zijn eigen territorium te vertellen heeft en dat we daarom die Grondwet (ze bedoelde SOEVEREINITEITSVERDRAG) dringend nodig hebben.

  Je vraagt je dan af, wat onze politici met de EU al die jaren buiten het volk om allemaal hebben zitten bedisselen…
  En waarom “dringend” ? Ziet zij misschien ook een baantje in Brussel voor zichzelf en haar kroost weggelegd ?
  Weet U het ? Ik waarschijnlijk niet, ik heb alleen zo mijn gezonde oer-Hollandse argwaan. Daarom stem ik TEGEN.

Comments are closed.