Le jour de gloire est arrivé !
Evenals in Nederland heerst er een diep gevoel van wantrouwen jegens het politieke establishment: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Het Franse Ja-kamp is ingestort en stoot slechts vreugdeloze kreten uit. Chirac “neemt akte” van de uitslag…
Zal het maatschappelijk debat in Europa over Europa 15 jaar na Maastricht en zo’n 2 decennia na de toetreding van Spanje en Portugal tot de Europese Gemeenschap nu werkelijk beginnen ? Dat is nog steeds niet zeker. Ondanks het Franse NON hoort men de Eurocraten Schroder en Chirac al roepen, dat de ratificatie door de andere landen en dus de Europese integratie gewoon moet doorgaan ! Stem daarom NEE op 1 juni.

http://www.lefigaro.fr/
http://www.libertarian.nl/
http://www.eunee.nl/

5 REACTIES

 1. Wordt het ook geen tijd om eens een "maatschappelijk" debat "werkelijk" te beginnen over Nederland?
  Ik ben ook maar een idioot. Jullie zijn geen idioten. Leg mij dan toch eens uit waarom dat debat over Nederland niet nodig is. Ikke nie begrijpe.

 2. Als ook in Nederland NEE gestemd gaat worden, dan moet 80% van de Tweede Kamer ontslag nemen die voor hebben gestemd, want zij vertegenwoordigen de wil van het volk niet meer, want dat is toch democratie?

 3. [2]
  Daar bestaat in Nederland GEEN democratische procedure voor. De partijen hebben nu wel "verklaard" het Verdrag in dat geval niet te ratificeren, maar met dit soort uitspraken weet je het nooit zeker.
  Een ding weten we wel zeker: zij hebben zich gecompromitteerd met dezelfde JA-knikkers, die ook president Vaclav Klaus van Tsjechie willen beletten naar het buitenland te reizen, zolang hij NEE bepleit.
  Dat is de toekomst van een "democratische" EU.

 4. Als Nederland ook NEE stemt, kan de Europese Grondwet bij het grofvuil.

Comments are closed.