Hoe meer je te weten komt over de EU-Grondwet en haar consequenties, hoe harder je NEE wil stemmen.
Interessant is dat dit nu ook blijkt uit een onderzoek van de overheid zelf!“Alle Menschen werden Brüder” wordt ons nieuwe volkslied. Het is irreëel, zelfs gevaarlijk, dit via een super-overheid in Brussel te trachten te bereiken.Uw bijdragen voor deze rubriek kunt u sturen aan
de@vrijspreker.nl met onderwerp: EU-Laria

Duitse politici gaan zich nu met Frankrijk bezig houden!

Nu de Bondsdag de EU-Grondwet geslikt heeft, krijgen Duitse politici gelegenheid om zich met Frankrijk te bemoeien. De Bondsraad, vergadering van presidenten van de deelstaten hebben immers al laten weten dat zij niets zullen doen om de ratificatie tegen te houden.
Die is overigens gepland op 27 mei, zodat dat weer een extra push voor het Franse referendum van 29 mei kan geven!
De Duitse Minister van Buitenlandse Zaken reist al enkele dagen door Frankrijk om daar te lobbyen. En Gerhard Schroeder heeft het over nieuwe dynamiek en nieuwe impuls.

Wanneer zouden ze nu naar Nederland komen?

Politiek gespartel, Frankrijk wordt de grootste /machtigste!
We vermeldden al dat ook de Paus probeert te helpen om de goedkeuring van de EU-Grondwet er door te krijgen.
Nu wordt er een nieuwe “gecorrigeerde” bevolkingsprognose gepubliceerd met de uitkomst dat Frankrijk in 2050 het grootste EU-land qua inwoneraantal zal zijn. ( van de huidige lidstaten). De regering vertelt trots aan het parlement dat ze dan 11 miljoen méér inwoners hebben dan nu, en komen op 75 miljoen! En dat terwijl Duitsland (nu de grootste) zal terugvallen van 82 naar 72 miljoen.
Hiep hiep hoera, dan zijn wij de grootste en dan hebben wij de meeste invloed! Dus mensen, stem nu maar vóór de grondwet.
Dat dat feest over kan gaan als ook Turkije (gepland op 100 miljoen in 2050) lid is, wordt afgezwakt door te vertellen dat het helemaal niet zeker is of Turkije wel toegelaten wordt.

Ook Rita Verdonk doet haar duit in het EU-zakje
Volgens de Volkskrant vindt Rita de angst van veel burgers dat Nederland wordt overspoeld door immigranten als de grondwet wordt goedgekeurd, volledig ongegrond. …
Als de Europese grondwet er komt, gaat dat “[regelen van immigratie] nog beter”, aldus Verdonk, die vreest dat Nederland bij een ‘nee’ van haar burgers op dit punt het buitenbeentje van Europa gaat worden. “Je zult zien dat de toestroom van
immigranten naar ons land vele malen groter zal worden. Dan worden wij
het afvoerputje van Europa.”

Zij zegt niet dat zonder die wet Nederland tenminste ‘zelf’ bepaalt wat de immigratie regels worden.

Zelfs de regering bekent (aarzelend) kleur.
Zij kan nu met haar eigen cijfers niet meer verbloemen dat uit haar eigen recente kiezersonderzoek blijkt dat de tegenstanders van de grondwet een voorsprong van 1 procentpunt hebben ten opzichte van de voorstanders.

Het is wel maar 1 % !!!! Namelijk 39 % voor en 40 % tegen.
Die cijfers zeggen natuurlijk niets, maar als je vergelijkt dat er in april bij hetzelfde onderzoek
nog 52% voorstanders en 30% tegenstanders waren, dan is dat wel een heel positieve trend.

Maar nogmaals, er kan nog alles veranderen. De regering wil een ja, en ze hebben daarvoor ongeteld geld en mediatijd ter beschikking. En wie weet welke trucjes nog meer!

Niet alleen JP Balkenende refereert aan holocaust.
Jan Peter noemde bij de dodenherdenking in Margraten in een adem het gevaar van tegenstemmen en de concentratiekampen.
De EuroCommissaris voor (nota bene voor communicatie) Margot Wallström heeft op het laatste moment een dergelijke passage uit haar toespraak geschrapt. Maar die werd wel bekend!

The Financial Times:
In the original version, Commissioner Wallström was to say “Yet there are those today who want to scrap the supranational idea. They want the European Union to go back to the old purely inter-governmental way of doing things. I say those people should come to Terezin [concentratie kamp] and see where that old road leads”.

Als nog meer politici dergelijke stommiteiten begaan, hoeven de tegenstanders van de grondwet zelf geen campagne meer te voeren!!

Opvallend is hierbij ook dat ze geen van allen waarschuwen voor de grote concentratie van Sovjet republieken die zo nodig onder de “Opperste Sovjet” moesten vallen. Ook daar waren machtswellustige politici ervan overtuigd dat ze een groot machtig Rijk konden vormen.
Bedenk: Het Lissabon Plan van de EU wil dat in 2010 de EU de machtigste is!

Nederlands leger in Bosnië
Nieuwsbrief van de Overheid: KABINET VERLENGT DEELNAME EUFOR-MISSIE IN BOSNIË.
Het kabinet heeft de Nederlandse bijdrage aan de EUFOR-missie in Bosnië-Herzegovina verlengd. De verlenging geldt vanaf 2 juni 2005 voor de duur van twaalf maanden en betreft maximaal 450 militairen. (Kosten?? 150 miljoen euro belastinggeld?)

Ik weet (nog) niet of de EU-Grondwet daar iets in veranderen kan. Wel is het gewoon een bevestiging van de toestand waarin de politici (die straks de grondwet gaan hanteren) ons hebben gebracht.

Ik heb nog steeds niet de vraag opgelost wat IK er nu mee te maken heb wat die inwoners van Bosnië doen. En dan vraag ik me in het kader van de politieke EU af, wat de Bulgaren straks te maken hebben met de verhouding tussen de Friezen en de Limburgers.

Het is nog een lange weg voordat meer mensen door hebben dat IEDER mens recht heeft op zijn eigen leven. En dat niemand daar ene moer mee te maken heeft.

WAT KUNT U DOEN?
–Informeer anderen! Ga naar “Oproep, Actie, Actie”
https://www.vrijspreker.nl/b…
en heb later geen zelfverwijt!
–Vraag stickers aan bij http://www.eunee.nl en verspreid die. Je weet nooit waar dit zaadje toe kan leiden.
–Bedenk ook nog eens wat je kunt doen met het boek van de BURKE Stichting: “Samen Zwak”
(Zie Burke site of mail ons: Info@vrijspreker.nl

2 REACTIES

  1. Wat al die politici die aan concentratie kampen refereren niet zeggen is dat Hitler ook een verenigd Europa wilde. En dat de goelach archipel ontstaan is in een gigantische politieke unie.

  2. Als de voorstanders van de Eurocratuur fantasie-argumenten gebruiken, dan mag ik het ook. Al is het wellicht ‘off topic’ voor een serieuze website als De Vrijspreker…

    Gisteravond keek ik namelijk naar de film "Star Wars Episode II" en kreeg een aantal associaties met het huidige Europa. In die film is er een samenwerkingverband tussen een aantal min of meer democratische planeten, maar het gemeenschappelijke bestuur is erg decadent en corrupt en de mensen die uit het juiste hout zijn gesneden hebben weinig invloed. Uiteindelijk pleegt een senator -die via manipulaties ‘speciale bevoegdheden’ krijgt- een staatsgreep en benoemt zichzelf tot keizer (gebeurt denk ik in Episode III die nog niet uit is). De gigantische robot legers werden gebouwd om de ‘vrede’ veilig te stellen tegen ‘rebellen’.

    In de Europese Unie zie ik een vergelijkbaar proces gaande, al hebben we nog niet van die gelikte robots en vliegtuigen. Inwoners van diverse landen hebben (een misplaatst) vertrouwen in hun nationale bestuur, dat hen onder een machtig centraal bestuur wil dwingen. Dus doen de decadente en corrupte politici er alles aan om mee te werken met het centrale bestuur dat voornamelijk hun prive en partij belangen dient. Een niet democratisch bestuur met ‘speciale bevoegdheden’ wordt door die grondwet gelegitimeerd. Het wachten is nog op een autocratisch heerschap dat zichzelf tot keizer uitroept; dat deden de meeste keizers in het verleden immers ook…
    Uiteraard zullen tegenstanders van het centralistische bestuur met alle middelen worden bestreden. Dat gebeurt nu al met de leugens, dreigementen en demagogie van de minkukels die voor de grondwet propageren. Ik las ook al ergens dat die de tegenstanders ‘demagogie’ verwijten. Geen middel te laag voor ze om hun zin door te drijven.

    Qua personages zie ik overigens wel gelijkenis tussen Excellentie Balkenende en Jar Jar Binks…

Comments are closed.