Aan de universiteit van Calgary is een film gemaakt waarin de broeikasskeptici uitgebreid aan het woord komen:

“Climate Catastrophe Cancelled: What You’re Not Being Told About the Science of Climate Change”.
Van harte aanbevolen!
Hier http://www.friendsofscience… moet U zijn.

4 REACTIES

 1. Ik denk niet dat dit op de publieke omroepen zal worden uitgezonden. Wel misschien iets voor RTL of SBS, want die zijn niet afhankelijk van staatssubsidies of -inmenging.

 2. Absolute aanrader voor iedereen die nog gelooft in Kyoto.

  Tip: Zet de 5 fragmenten op een CD en deel ze uit op familiefeestjes en borrels op het werk. Hebt u de volgende keer iets om over te praten: "Hoe de politiek op ongeldige argumenten ons geld verbrast". DAT is pas energie-verspilling!!

  Zie ook de teller wat deze ‘grap’ al heeft gekost op de groene rekenkamer:
  http://www.richel.org/grk/i

 3. [1]
  Was het niet Net5 dat ook een uitgebreid avondvullend programma had met meerkeuzevragen die duidelijk moesten maken dat we onmiddelijk zonnecellen moeten installeren, minder energie gebruiken en geen geïmporteerd voedsel moesten eten om CO2 uitstoot te verminderen?
  Vergis je niet, ook de commerciëlen zijn vaak zo rood als een kroot. Dat zie je ook in Amerika waar, zowel ten goede als ten kwade, Hollywood en vele commerciële zenders ook linkser zijn dan de gemiddelde Amerikaan.

Comments are closed.