De Europese Ministers van Financiën maken zich steeds meer zorgen over de groter wordende verschillen in de economische prestaties in de eurolanden. Dit maakt een monetair beleid dat voor iedereen gunstig is onmogelijk!

Nette landen, die goed werken en zich aan de afspraken houden, worden door de rentevoet, die de Europese Centrale Bank (ECB) vaststelt op een gemiddelde ontwikkeling, benadeeld!

Als de Luxemburgse voorzitter Juncker zegt dat dit “zeer verontrustend” is, als de ECB zijn verontrusting ook uitspreekt, als ene Gerrit Zalm zegt dat hij “verrast” is, als de EuroCommissaris voor Economische en Monetaire Zaken, Almunia, spreekt over “gemengde gevoelens met slecht nieuws over Italië en Nederland”, dan lijkt het mij heel verstandig als alle Nederlanders even gaan nadenken!

Landen die proberen zich aan de regels te houden, (en Nederland als braafste jongetje van de klas doet dat natuurlijk) worden daardoor benadeeld. Gaat de EU de landen die een goede economische groei hebben nu afremmen? De EU moet zeker net zo plat worden als Nederland!

Echt verstandig is om nu op de rem te trappen. We hebben geleerd:”Bij twijfel stoppen!” Nu dus stoppen. Zorgen dat we zelf, en iedereen die we waarschuwen kunnen, wel gaat stemmen, en dan NEE, TEGEN, stemt.

De regering kan ons wel even belazeren, maar niet al te lang!
Het feit dat ze het Nederlandse volk nu, met 3,5 miljoen EXTRA euro van onze eigen belastingcenten, gaan bewerken om toch “ja” te stemmen, moet bij u toch ook een lampje doen branden!

Denk na! Kijk naar deze en alle andere feiten. En stem!

4 REACTIES

 1. Abraham Lincoln heeft eens gezegd, je kunt sommige mensen meestal belazeren, je kunt ook de meeste mensen soms belazeren, maar je kunt niet iedereen altijd belazeren.

  Vroeger of later komen mensen er achter dat ze enorm bedonderd zijn door hun regering. Dit komt nu tot uiting bij de euro-catastrofe die ons in de maag is gesplitst door onze op macht en invloed beluste politici.

  Daarom is het ook zo noodzakelijk om deze politici allemaal af te straffen en bij de volgende verkiezingen deze eurofiele partijen links te laten liggen en massaal te stemmen op partijen die wel principes hebben en niet als meelopers en ja-knikkers van Brussel manifesteren.

 2. [1]
  Oef, Albert, aan welke partijEN denk je hier dan?

  Behalve de SP en de CU zijn alle partijen hier euro-fiel. En ook die beiden willen de economische resp. de persoonlijke vrijheid sterk aan banden leggen.

  Zolang we hier geen echt Libertarische partij hebben met als eerste doelstelling het schrappen van 90% van alle subsidies, regels en wetten, denk ik dat ik me toch maar beperk tot het eenvoudigweg NIET-stemmen. (behalve een NEE tegen de EU-grondwet)

  Heb jij een ander stemadvies?

 3. het blijft altijd schipperen, zolang er geen principiele libertarische mogelijkheden zijn. kijk nou bijv. naar de LPF: groot offensief begonnen tegen de bureaucratie, maar er zijn genoeg andere en principiele zaken waar ik me bij hen niet in thuisvoel

Comments are closed.