Wat is de overeenkomst? Volgens VVD Europarlementariër Maaten, is de overeenkomst tussen die drie dat we deze rampen krijgen als we NEE stemmen bij het komend referendum.
Het was uitgebreid in een spotje vandaag, gemaakt ter uitzending op 14 regionale zenders.
Waar haalt Maaten het gore lef vandaan om zo iets in gang te zetten?

Hoe kun je die rampen koppelen aan het NEE stemmen? Op logische en feitelijke gronden??
Dan weet ik er nog wel een paar: de slachtoffers van verkeer, longkanker, milieu en de onderdrukking van de vrouw in het algemeen worden verergerd door NEE te stemmen.
Is dit het denkniveau van de Nederlandse Europarlementariërs, onze dik betaalde afgezanten?
Als dat het niveau is waarop wij worden vertegenwoordigd door meneer Maaten, dan verlaag ik me nu ook maar eens:
Meneer Maaten, we worden genaaid.

Naschrift: inmiddels zijn de spotjes teruggetrokken, maar hier vindt u een copy. Wie betaalt dat eigenlijk?

15 REACTIES

 1. Onvoorstelbaar, die smerige bagger, die praktisch de gehele gezamenlijke Nederlandse politieke elite over het volk uitstort om de nationale soevereiniteitsoverdracht er door te drukken. Uitsluitend en alleen voor zijn EIGEN politieke hachje: de lonkende vette Brusselse baantjes.
  De Nederlandse kiezers zouden dit brutale en bedrieglijke gedrag dubbel kunnen afstraffen, door MASSAAL NEE te stemmen tegen het grondwettelijk verdrag en bij de verkiezingen in 2007 MASSAAL weg te blijven.
  Door zulk tuig wil ik in elk geval nooit vertegenwoordigd worden, bah.

 2. En dan is de politiek bang dat het volk met onderbuikgevoelens gaat stemmen of zaken erbij haalt die niet met de Grondwet te maken hebben.
  Zouden ze de ironie van die uitspraken doorhebben?

 3. Wie riep ook weer, dat wie niet stemt zijn mond moet houden ?

 4. Tuurlijk kunnen zulke spotjes wel, hoe meer hoe beter. Des te meer wordt blootgelegd wat voor incompetente overlords er eigenlijk in dat Europees Parlement rondkruipen.

  Entertainment verzekerd!

 5. De Eurofielen en Eurocraten zijn zo walgelijk bezig. Argumenten hebben ze niet dus zoeken ze het in de meest smerige en laagste propaganda van het Goebbels-allooy. Bah. Ad Verbruggen heeft al gezegd in de EU Observer dat Nederland de voorloper is van wat er straks in heel Europa gaat gebeuren, dat is een algemene opstand tegen heersende politieke regentenelite.

 6. In dit schijnheilige land mag niemand zeggen dat onze koninklijke landmacht
  toen er een grote overmacht aan servische troepen aanvielen dat ze gewoon voor hun eigen hachje zijn gegaan. Dat is een taboe. Als er oorlog zou komen zou ik graag mijn land laten verdedigen door een Brits leger of een ander leger en niet door emsen die precies weten wanneer ze iets wel of niewt kunnen en mogen zeggen. Van die politici hebben we genoeg in het Nederlandse leger. Laten we eerlijk zeggen die Karremans had ook zo’n zwakke uitstraling (de snor hebben ze ter compensatie). Karremans was gewoon zo bang als een wezel. Erken dat dan ( ik zou ook bang zijn). Het Nederlandse leger is gewoon een stel mietjes die zeer goed zijn in regeltjes opvolgen en politiek zijn. Bovendien is het gewoon een stroperige letjekakorganisatie. Ik heb wel verttrouwen in onze eleitetroepen maar niet zoals de elitetroepen van de Britten of Fransen. Ik heb 5 jaar bij de KL gewerkt en ik beschouw het als een verpauperd zooitje. Onder het personeel is er een zeer verzuurde stemming. de besten werken niet bij de Landmacht. Het is en clubje losers met veel gemekker.

 7. In dit schijnheilige land mag niemand zeggen dat onze koninklijke landmacht
  toen er een grote overmacht aan servische troepen aanvielen dat ze gewoon voor hun eigen hachje zijn gegaan. Dat is een taboe. Als er oorlog zou komen zou ik graag mijn land laten verdedigen door een Brits leger of een ander leger en niet door emsen die precies weten wanneer ze iets wel of niewt kunnen en mogen zeggen. Van die politici hebben we genoeg in het Nederlandse leger. Laten we eerlijk zeggen die Karremans had ook zo’n zwakke uitstraling (de snor hebben ze ter compensatie). Karremans was gewoon zo bang als een wezel. Erken dat dan ( ik zou ook bang zijn). Het Nederlandse leger is gewoon een stel mietjes die zeer goed zijn in regeltjes opvolgen en politiek zijn. Bovendien is het gewoon een stroperige letjekakorganisatie. Ik heb wel verttrouwen in onze eleitetroepen maar niet zoals de elitetroepen van de Britten of Fransen. Ik heb 5 jaar bij de KL gewerkt en ik beschouw het als een verpauperd zooitje. Onder het personeel is er een zeer verzuurde stemming. de besten werken niet bij de Landmacht. Het is en clubje losers met veel gemekker.

 8. [8] Je laat de Rules Of Engagement even netjes buiten beschouwing. Verdiep jezelf de volgende keer even in een onderwerp voor je een tirade begint.

  De Stoters hadden orders om alleen waar te nemen en mochten alleen geweld gebruiken wanneer zijzelf werden aangevallen.

  Een tegenaanval zou dus ten eerste tegen het VN mandaat ingaan en de hele UNPROFOR missie in gevaar brengen. Ten tweede kan een luchtmobiele eenheid zonder luchtsteun en organieke AT wapens geen gemechaniseerde eenheid aanvallen.

  Ik ben erg benieuwd bij welke eenheid jij gediend hebt. Volgens mij heb jij bij een heel ander leger gediend dan ik.

 9. [7] karremans wist waar de CIA mee dreigde ik kan me voorstellen dat hij bang was. Mladic koos voor de moslims
  met instemming van Karremans als U weet wat de tweede opties zou zijn dan zou je niet zo’n grote bek hebben.

  ISS

 10. [7] karremans wist waar de CIA mee dreigde ik kan me voorstellen dat hij bang was. Mladic koos voor de moslims
  met instemming van Karremans als U weet wat de tweede opties zou zijn dan zou je niet zo’n grote bek hebben.

  ISS

 11. [7] karremans wist waar de CIA mee dreigde ik kan me voorstellen dat hij bang was. Mladic koos voor de moslims
  met instemming van Karremans als U weet wat de tweede opties zou zijn dan zou je niet zo’n grote bek hebben.

  ISS

 12. [7] karremans wist waar de CIA mee dreigde ik kan me voorstellen dat hij bang was. Mladic koos voor de moslims
  met instemming van Karremans als U weet wat de tweede opties zou zijn dan zou je niet zo’n grote bek hebben.

  ISS

 13. Wat een onzinis dat degene die mijn naam gebruikt voor gedoe over Sebrenica
  De echte Marcel boeit dat hele sebrenicagezeur geen moer. Soldaten pogen hun werk te doen en daar is blijkbaar iets behoorlijk mis gegaan. Mij boeit in ieder geval geen moer wat ooit mis is gegaan. Jammer dan

 14. Het enige ware van bovenstaand is dat ik een aantal jaren heb gediend in een staffunctie bij de KL in BRD. Over Sebrenica weet ik niks. Ik zoek de schuld van het misgaaan voornamelijk bij de politiek die te weinig mensen zonder goede spullen daarheen heeft gestuurd. Je kan moeilijk verwachten dat die zich doodvechten. Maar eh meehelpen selecteren van mensen voor de bussen wat ik meerdere malen op TV heb gezien dat is even wat anders. Waarschijnliojk waren er slecht enkelen zo "behulpzaam" voor de Serven. Zie ook vorige reactie op degene die mijn naam gebruikt. Ik vermoed dat ik deze persoon vrij goed persoonlijk ken. Strafneuzen zijn sluw en ik ben nog steeds naief. Daarom werd ik na mijn 5 jaarscontract eervol ontslagen en kon geen snuggere BOT-er worden. Nu ben ik blij dat ik bij Defensie weg ben. Ik wens en hoop dat alles goed gaat in Afghanistan. Gelukkig is de politiek wijzer en heeft hopelijk van sebrenica geleerd. Ik vrees echter dat niet iedereen levend en heel thuiskomt. Zeer moeilijke (Taliban)lui daar in Oruzgan
  met heel veel guerilla-oorlogservaring.
  Veel geluk en rust gewenst daar.

Comments are closed.