Wie zei er dat politici niet innovatief kunnen zijn? Ik vraag dit naar aanleiding van de enorme subsidie bedragen die er door de overheid aan innovatie worden besteed. En waar ze dan trachten om gericht, innovatie te krijgen. Het is bijna een contradictie.
Maar nu doet min Bot een fikse bijdrage: Ga bij twijfel over de grondwet niet stemmen!
Das nog eens creatief en innovatief ( en een beetje doortrapt)

Zijn we jaren bezig om toch maar weer stemmers naar de stembus te krijgen. Velen gingen niet meer stemmen omdat ze toch beduveld werden door politici die een houdbaarheids datum van hun beloften van 4 dagen hadden en van zichzelf van hoogstens 4 jaar.
Maar het hele Haagse circus bleef maar hameren op democratische plicht en de basis van het systeem, waarmee ze zich een soort schaamlap van rechtsbasis toe eigenden om van de 50% stemmers min een, alles af te mogen pakken. Geen wonder dat er zoveel mogelijk stemmers geronseld moesten worden.
Nu het EUreferendum de verkeerde kant uit dreigt te gaan voor de zittende politici, worden we creatief met de kurk waar we op drijven: min Bot adviseert de niet oprechte en principiële tegenstemmers thuis te blijven. Of hij weet wat niet oprecht en principieel is, waag ik te betwijfelen en of dat dan ook niet voor de Ja-stemmers geldt is natuurlijk een vraag die je alleen op deze blog mag stellen.
Doortrapt is Bot wel: als er dan minder stemmers komen, kan hij naar ‘eer en geweten’ zeggen dat er te weinig stemmers waren en dus geen waarde aan de uitkomst hoeft te worden gesteld.
Onze oproep is duidelijk: ga bij twijfel NEE stemmen!Maar de innovatie prijs mag dit jaar naar Ben Bot.

11 REACTIES

 1. Neem dan wouter Bos, die blijft een ouderwetse, vastgeroeste politicus: als de uitkomst hem niet zint, komt er over 1,5 jaar gewoon weer een referendum.

  Vandaar dat we nu een echt duidelijk NEE moeten laten zien

 2. [2] In ieder geval dan iemand van onze "leiders" die ons doen lijden!
  Toch lijkt me goed om zeker te weten wie het was.
  Anders klinkt het stom als je iets citeert. Wie was het en wanneer waar?

 3. [3] Volgens de Telegraaf van vanochtend was het minister Bot.
  Citaat:"Het is niet fair om uit cynisme of op irrationele gronden nee te gaan stemmen"

 4. goh nog 6 dagen te gaan en kijk ze toch es lekker konkelen en kronkelen
  en allemaal in hun nadeel een nee-stem hiertegen kan hierdoor alleen maar oprechter en principieler worden ook al heb je geen sjoegen van het hele gebeuren ,op dit moment verheerlijk ik de
  ontkennende kant van de gewone mensen
  daargelaten dat ieder nog flink pijn in zn ster heeft alleen al bij de invoering van die rottige Euro

 5. [4] "Het is niet fair om uit cynisme of op irrationele gronden nee te gaan stemmen"

  Heeft hij daar nog argumenten voor of stelt hij dat gewoon alszijnde Ben Bot Zender Van God?

 6. [6]Argumenten? Nee natuurlijk niet, hij begint hem gewoon te knijpen. Tijdens een vergadering met zijn Europese collega’s in Brussel kwam hij onder vuur te liggen.
  Citaat:"Ze begrijpen er niks van en vragen mij hoe het kan dat Nederland opeens zo anti-Europees is geworden."

 7. [7]
  Waarschijnlijk weet-ie alléén, dat hij het zelf niet weet. Hoe zou hij ook, als ex-kantoorklerk van de diplomatieke dienst. Maar daar durft deze knurft niet voor uit te komen.
  Zou een cursus communicatievaardigheid voor beginners hem nog kunnen redden ?

 8. Beste Bennie,
  Als een notoire bedrieglijke klaploper bedelaar / colporteur bij mij aan de deur een blanco cheque vraagt voor wat dan ook, ben ik dan cynisch als ik:

  "BOT ? WEG !,
  ‘NEEEEJ’
  zeg".

  ?

 9. Als WW-er kan ik nog niet vergeten dat Wouter Bos (die van de partij van de afgunst) met zijn fantastische werkgelegenheidsplan kwam :
  Ieder die werk heeft een korting op zijn inkomstenbelasting. Hoe helpt dit mensen aan werk ? Niet dus.
  Je zou er "meer gemotiveerd" van worden om te gaan werken. Alsof je gekozen hebt voor werkloosheid.
  Bovendien moet dan die korting op de inkomstenbelasting betaald worden door de onroerende-zaak-belasting niet af te schaffen. Dus een sigaar uit eigen doos, en ook nog ten koste van de niet-werkenden. Alleen Wouter kan zoiets stoms verzinnen. Maar ja, in zijn functie wordt hij ook goed betaald voor dit soort plannetjes. Als hij wordt weggestemd krijgt hij wachtgeld, geen WW.

Comments are closed.