Onze overtuigende radiocommercial is opgenomen!
Het uitzend schema op BNR Nieuwsradio is inmiddels ook bekend. Wie regelmatig naar BNR luistert zal vanaf 23 mei niet om ons heen kunnen! Dagelijks zenden we op BNR dan ongeveer 7 spots per dag uit. Volgende week zal onze spot ook via http://www.eunee.nl te beluisteren zijn!
Binnenkort ook meer informatie over onze spot op Yorin FM en Radio-1.

Onze woordvoerder Kim Winkelaar schreef vandaag voor het Katholiek nieuwsblad ook een bijdrage. Zie hiervoor: http://www.katholieknieuwsb…

Tenslotte loopt het storm met aanvragen voor onze gratis EU-NEE sticker! Heeft u hem nog niet op uw auto? Bestel hem dan snel! Wilt u een EU-NEE T-shirt? Doe dan mee aan de quiz en maak kans op een gratis T-shirt. U kunt hem ook gewoon kopen!

Het comité EU-NEE
Voor samenwerking, Tegen eenwording!
http://www.eunee.nl

6 REACTIES

 1. Jullie wensen de grondwet te verwerpen?
  Wij herschrijven gewoon tot jullie gedwongen worden ze te aanvaarden.
  Herinneren jullie jullie niet meer het Dens referendum in het begin van de negentiger jaren van vorige eeuw. Was dat niet over het verdrag van Maastricht? Wel, dat werd gewoon herschreven en de domme Denen aanvaardden.
  En zijn wij, Nederlanders, echt zo veel slimmer dan de Denen?
  Water naar de zee dragen.

  http://news.independent.co….
  EU constitution can be rewritten, Delors admits
  By John Lichfield in Paris
  14 May 2005
  French Eurosceptics seized gleefully on a statement by the former European Commission president Jacques Delors that a "no" vote in this month’s referendum would force a rewriting of the proposed European constitution.

 2. Dat ‘ze’door blijven gaan met nieuwe wetten enz te herschrijven is duidelijk van begin af aan. Maar het NEE signaal stopt het proces weer even en alle stilstand in de wetgeving is voor libertariers vooruitgang.
  En vergeet niet dat we nu weer een extra mogelijkheid hebben om aan te tonen dat: politiek onbetrouwbaar, altijd en overal is. Ook weer wanneer ze de grondwet gaan herschrijven!

 3. Ach dorpsidioot, dat mag dan zo zijn.. Denemarken heeft echter een betere positie dan Nederland. Het heeft geen last de problemen rond de euro b.v.

  Hoe dan ook een verwerping op 1 juni vind ik sowieso mooi! Het is een duidelijk signaal. Als men dat signaal wil negeren, prima, ik voel me dan iedergeval niet schuldig als het EU-project in de toekomst mislukt, aan mij heeft het niet gelegen.

  Daarnaast.. is het gewoon mijn hobby om een bijdrage te leveren aan het verwerpen van deze grondwet!

  Zolang er geen libertarische grondwet wordt gegeschreven zal ik tegen stemmen! Maar helaas zal ik maar een keer in een referendum mogen stemmen. In de toekomst zullen over dit onderwerp natuurlijk geen referenda meer worden georganiseerd.

 4. [3] De Libertarische grondwet bestaat!
  Zie zondag 15 mei!
  Hij lijkt erg simpel, maar toch heb je niet meer nodig!

 5. Ja, Hub inderdaad, laat ik het zo zeggen. Zo lang er geen libertarische grondwet wordt ingevoerd door de EU voor Europa.

Comments are closed.