Jan Peter had geregeld dat hij gebruik kon maken van NETWERK om, tegen beter weten in, toch nog te proberen iets te redden van het verpletterende komende verlies.Hij begon met te vertellen dat hij met Jacques Chirac gesproken had. Denkende dat dit zijn opponenten wel hevig onder de indruk zou brengen. Dat heb je met de Groten op Aarde!

Er waren drie uitgezochte vragenstellers die Jan Peter zou proberen te overtuigen. Alle drie kwamen ze met een serieus punt:
-Angst dat grote landen ons overstemmen.
Antwoord JP.: Daar hoef je niet bang voor te zijn
-Toch hebben ze het Stabiliteitsplan opgeblazen.
Antwoord JP: Als 55% landen en 65% inwoners tegen zijn, gaat het niet door.Vrijspreker: wat was dan de realiteit? Het stabiliteitsplan IS opgeblazen.
-Angst voor superstaat
Antwoord JP: Wees gerust, er komt geen superstaat.

Zeer zwak was in de hele show dat na de nietszeggende “geruststellingen” van JP de vragenstellers zelf niet meer aan het woord kwamen.Als ik nog niet overtuigd zou zijn van mijn Tegenstem, zou ik dat nu wel.

ADVIES: (als ik mag) ALS je nu, op de valreep, nog wat wil doen, bel dan één van je vrienden, kennissen of familie en probeer hem/haar te overtuigen van het belang om TEGEN te stemmen. En vraag of hij/zij ook nog iemand wil trachten te overtuigen.Dan kunnen we morgen vieren dat er iets goeds, iets moreels, is gebeurd.

9 REACTIES

 1. Zel heb ik mensen weten te overtuigen met 2 kwalitatief hoogstaande artikelen op libertarian.nl, te weten:
  http://www.libertarian.nl/N
  http://www.libertarian.nl/N
  Eén zei dat het voor hem definitief de deur dicht deed om nee te gaan stemmen. Logisch, het gaat in die artikelen om zorgvuldig door onze overheden verzwegen feiten. Dat is nog het meest storende, de valse voorlichting die gegeven wordt. En waar meneer Balkenende ook niet bepaald vies van is.

 2. Niet alleen dat de zendtijd ingekocht (of afgedwongen was) en dat alle items blijkbaar door de RvD aangedragen waren, ik vermoed ook dat de ondervraagde personen allemaal of lid of symathiasant van het CDA waren. Makkie toch….inkopper

  En dan nog schiet Balkie-boy niet raak….geval van twee linker poten

 3. [2]
  Ik wil geen verrader wezen, maar er hangt hier ook nog al ’s een vriendin van Hank rond…

 4. De MOEDER van alle vragen omtrent die Pleuropese Grondwet heb ik tot op heden nog nergens kunnen ontwaren..; maar is feitelijk wel de OER waar het allemaal om draait..:

  ….Waarom moet de EC een POLITIEKE UNIE worden??

  Deze Grondwet is er (juist) voor om deze POLTIEKE UNIE te stroomlijnen…

  De Basis blijft echter overeind: Vrijhandel..: Prima! Grensnoverschrijdend verkeer van personen, diensten, producten, studenten: uitstekend! Export met en naar elkaar: werelds!!

  Maar waarom die Politieke Unie? Waarom die Politieke SAMENSMELTING..???

  Waarom een Grondwet die deze, als een fait a compli gepresenteerde politieke samensmelting wordt verkocht, deze Gleichscahltung kan bevorderen!!??

 5. De eerste 10 miniten van het 8-uur journaal, werden gisteravond uitgebreid besteed aan een journalist IN het EU-parlement, met de grondwet in z’n hand, om ‘Neutraal’ uit te leggen hoe goed die wet is!!!

  10 minuten zendtijd op prime-time. Gratis (wegens gesubsidieerd)

  100% staat-propaganda, en niemand die protesteert!!

 6. Balkenende z’n geruststelling doet denken aan hetgeen een voorganger van hem,Hendrikus Colijn aan de vooravond van WOII in een radiotoespraak tot het Nederlandse volk zei : "Gaat u maar rustig slapen.Alles komt goed."

  Groetz,

  Cincinnatus

 7. [8]
  Dat was niet aan de vooravond van WOII, maar in 1936 bij de bezetting van het Rijnland. (Of je moet het begrip vooravond nogal ruim interpreteren.)

Comments are closed.