Deze maand moet het gebeuren, nog dertig dagen tot het referendum.
Een uitgelezen kans om ook mee te doen en te laten blijken dat er ook nog nagedacht wordt in dit land.
We zijn slechts enkele muis-clicks verwijderd van dat succes. Doet u mee?

Het meest eenvoudige en het kost u bijna geen energie, is om aan uw e-mail adressen een mailtje met de verwijzing naar http://www.EUnee.nl te sturen. Uw relaties zijn ongetwijfeld intelligent genoeg om zelf hun keuze te maken, maar de argumenten en de oproep om tenminste te gaan stemmen is toch wel nuttig. Wanneer de duizenden lezers van Vrijspreker, dit eenvoudige klusje even doen en dat ook nog eens herhalen eind mei, dan hebben weer 100 duizenden mensen objectieve tegenargumenten gehoord, in plaats van die staats roeptoeters die alleen maar voor hun eigen pensioen en VUT baantje in Brussel bezig zijn.

Enkele muisclicken meer, is om het volgende stukje hieruit te knippen en in een e-mail te plakken.
Deze e-mail kunt u dan aan uw e-mail adressen versturen. Met de kettingbrief gedachte zouden we niet 100 duizenden maar een miljoen mensen bereiken. Juist nu het de goede kant opgaat met het referedum, moeten we wel zorgen dat er genoeg (tegen) stemmers komen, want anders zijn er weer van die Beurocraten die achteraf zeggen dat ze het als een (tegen) advies zien, maar gezien de opkomst het advies niet gaan opvolgen!

Om te knippen en te plakken en door te sturen:
Hierbij de link naar http://www.EUnee.nl
Ik stuur je die om op informatie te wijzen over het grondwet referendum.
Ik ga je niet vertellen wat je moet stemmen, daar ben je wijs genoeg voor. Maar omdat we nu een unieke kans hebben om de politici te laten zien wat er echt leeft, is het belangrijk om van die stem mogelijkheid gebruik te maken.
Als je dat ook vindt, stel ik voor dat je deze mail doorstuurt naar al je e-mail adressen.
Want dit is waarschijnlijk de laatste keer dat deze stem mogelijkheid geboden wordt!
Wil je er verder over discussiëren, of de actuele stand van zaken lezen, ga dan naar https://www.vrijspreker.nl waar talloze voor- en tegenstanders dagelijks on line zijn.
Tot besluit nog even een laatste (politiek) argument: zelfs al zou je voor de Europese grondwet zijn, dan nog kun je beter tegenstemmen: want bij een NEE uitkomst zullen we ongetwijfeld meer kadootjes van uit Brussel gaan krijgen om ons bij een volgende gelegenheid ‘gunstig’ te laten stemmen!
Dus vriendelijk verzoek om dit mailtje naar iedereen door te sturen!

2 REACTIES

  1. politici interviewen over de EU grondwet terwijl ze aan de leugendetector liggen lijkt me wel grappige actie die ongetwijfeld ook publiciteit op zal leveren.

    maar lastig om politici hiervoor zover te krijgen

  2. Uitstekend idee deze kettingbrief-explosie, ik doe het en laten we hopen dat we nog in staat zijn de voortdenderende Euro-locomotief met de Eurocraten achter het stuur te stoppen of op zijn minst af te laten remmen.

Comments are closed.