Door allerlei gebeurtenissen is “Nederland” vanuit de EEG verzeild geraakt in de politieke Europese Unie. Een Unie op weg naar een superstaat waarin 25+ landen over ons gaan meebeslissen.

Deze superstaat is nu zover dat ze een grondwet *) wil invoeren en het Nederlandse volk mag in een referendum JA of NEE zeggen. (Eigenlijk hoor je nu de overheid en de media verkondigen dat je JA of JA mag stemmen)

Het volk begon toen te merken dat er iets aan de hand was. Nare betuttelingen uit het verleden kwamen weer in de gedachte alsmede de negatieve ervaringen met de euro, zoals de verkrachting van het StabiliteitsPact, en het falen van de Nederlandse politici om de vier Nederlandse harde eisen ingevoerd te krijgen!

Toen kwam het punt dat de kiezers er te weinig van af wisten. De overheid ging dit oplossen door
-een onleesbare GRONDWETKRANT, gevolgd door
SAMENVATTING 1, waarin echter (in kader) te duidelijk stond dat Nederland ondergeschikt aan Brussel werd, dus kwam er SAMENVATTING 2, waarin die kaders verdwenen waren. Dit werd ervaren als een stiekeme zet.
-Maar ook die Samenvattingen bleken niet duidelijk genoeg en de overheid trok 1,5 miljoen euro belastinggeld uit de kas voor een RECLAMEFOLFER dat ook huis aan huis werd verspreid. Velen deden toen niet meer de moeite om dat te lezen. Plus nog eens 2 miljoen om met advertenties en reclame het volk te bestoken. Plus opdracht aan alle politici om in zoveel mogelijk praatprogramma’s op te treden.

De papieren verklaringen waren natuurlijk niet voldoende, en verbale hulp was geboden.
Als het resultaat TEGEN wordt, dan:
-Donner waarschuwde voor oorlog als je TEGEN stemt.
-Balkenende verwees naar de Nazi Concentratiekampen
-Brinkhorst voorspelde dat het licht zou uitvallen, onze economie kapot zou gaan.
-VVD trachtte dit te overtreffen door de Jodenvervolging en terroristenaanslagen als voorbeeld te stellen.
-Balkenende dreigde dat we in ons hemd zouden staan.
-Balkenende smeekte om hulp, want hij kon toch niet in Brussel met een NEE aankomen.
-Buitenlandse hulp werd ingeroepen (en/of uit Brussel opgedrongen?) om het volk voor te lichten. Joska Fischer, José Barosso, Guy Verhofstadt, Luc DeHaene,
-Ministers en andere politici gingen folderen in plaats van regeren. Ze proberen in elk praatprogramma te komen dat hen wil hebben.
-Fractieleiders dito, die spijbelden zelfs op een van de belangrijkste Parlementaire dagen.

Er tussendoor verspreidden deze lieden dan ook nog een stel halve waarheden:-We hebben een gele-kaart-noodrem procedure, zonder te zeggen dat Brussel die naast zich neer kan leggen
-We krijgen meer invloed, zonder te zeggen dat we 63 vetos minder krijgen, en dat de buitenlandse invloed op ons doen en laten wordt versterkt.
-De grondwet is nodig voor Samenwerking, zonder te zeggen dat samenwerking al 50 jaar plaats vindt
-De grondwet is nodig voor solidariteit, alsof je solidariteit kunt afdwingen.
-Onze grondwet blijft bestaan, zonder te zeggen dat de EU-wet erboven staat, of als excuus aan te voeren dat dat nu ook al zo is. (Over iets terugdraaien hebben ze nog nooit durven denken)
-We blijven zelf ons drugsbeleid uitmaken, zonder erbij te zeggen dat dit een “grensoverschrijdend” probleem is, waardoor (zei Ben Bot) dit beleid toch nog in Brussel verdedigd moet worden.
-Er komt geen Europees leger, terwijl er wel degelijk (minimaal 13) Rapid Reaction Forces gevormd worden die onder EU-Vlag gaan opereren.
-We krijgen een inspraakprocedure als we 1 miljoen handtekeningen bij elkaar krijgen. Zonder erbij te zeggen dat die uit “voldoende” verschillende landen moeten komen en zonder erbij te zeggen dat de Commissie die dan in de prullenbak kan gooien.

Uit deze recente Vaderlandse geschiedenis blijkt overduidelijk hoe een overheid werkt. Voor een groot deel komt dit doordat politici steeds meer macht en bevoegdheden naar zich toe trekken. Dan proberen ze dingen te regelen voor de “gemiddelde” mens met het verwaarlozen van het individu. Dat blijkt altijd fout te gaan met tot gevolg dat de welvaart en de toekomst van Europa, en dus van Nederland, steeds bleker zal worden.

E is een mogelijke redding: Als de Nederlanders a.s. woensdag een RODE KAART trekken en de politici naar huis sturen met deze grondwet. Laten we met zijn allen TEGEN stemmen.
————————————————————-
*) NB. Het woord “grondwet” wordt gebruikt, als het zo uitkomt,
en anders is het ineens een “verdrag”, als het zo uitkomt!

2 REACTIES

  1. Hub, ik heb je uitnodiging aanvaard.
    We have to stop this disease!

  2. Je begrijpt niet waar die politici het lef vandaan halen om hun schaamteloze leugenspuwende mond nog open te doen. In Buitenhof durfde Harry de Winter de zeggen, dat hij de EU maar een "zooitje" vond. (Waar hij groot gelijk in had: besluiten worden categorisch aan de laars gelapt (stabiliteitspact); er is sprake van corruptie van ¤ 5 miljard per jaar, en er is nog nooit een rapport van de Europese rekenkamer goedgekeurd.) Hierop kreeg hij wel onmiddellijk de wind van voren van Balkenende, die bijgestaan door Witteman, te kennen gaf op deze manier niet verder te willen discussieren. Vervolgens nam het debat een andere wending.

Comments are closed.