Bij het scholierenreferendum heeft 70 % tegen de EU-Grondwet gestemd! Dat blijkt uit een speciaal referendum dat is gehouden onder 50.000 middelbare scholieren, verspreid over bijna 150 scholen.
De dag voor verkiezingen wordt al jarenlang een dergelijk scholierenreferendum gehouden en meestal is de uitslag een aanwijzing voor wat er de volgende dag gestemd wordt.Dit geeft hoop dat we morgen de 75 % tegen kunnen halen!

5 REACTIES

  1. A.D. 2015: "Opa, wat deed u in 2005, toen de ‘dictatuur in naam van het volk’ nog kon worden tegengehouden?"
    "Opa heeft er alles aan gedaan jongen!"

  2. Typisch dat zelfs kinderen zien hoe de overheid een baggervertoning heeft opgevoerd. Het geeft hoop voor 2007, als een hoop van deze numalige pubers dan mogen stemmen, misschien een eclatante overwinning voor Wilders/LPF.

  3. [4]
    Generatieconflict bestaat niet.
    Het was een door links uitgevonden term, als ‘verklaring’, om de opstand van linkse jeugd tegen de ouders te ‘beargumenteren’, en te beschouwen als de ‘natuurlijke’ gang der zaken. Linkse opstand zou zo een geheel natuurlijke zaak zijn.

Comments are closed.