Bereid u er op voor dat de politici dan een nieuw referendum proberen te organiseren. En als dat ook nee wordt? Dan komt er weer een! Net zolang totdat ze kunnen beweren dat er voldoende ja-stemmers zijn.
De huidige president van de EU, Jean-Claude Juncker heeft al gezegd dat het referendum moet worden overgedaan als er niet uitkomt wat hij wil!

Zelfs al zeggen politici in Frankrijk en Nederland dat dat niet acceptabel is. Hij zegt ook dat een Frans NEE een “disaster” zou zijn. (Nederland noemt hij daar niet bij; die “dwerg” denkt hij wel te kunnen lijmen).
Directe her-onderhandelingen ziet Jean-Claude niet zitten. Hij denk dat het maken van een nieuw verdrag zeker 10 tot 15 jaar in beslag zou nemen.
Al zal het onder het voorzitterschap van Engeland, tweede helft dit jaar, wel mogelijk zijn om stukken uit de grondwet definitief in te voeren!

U ziet, het moet uw strot af. Hoe dan ook. Dat is een extra goede reden om te zorgen voor een duidelijk NEE. Hoe duidelijker dat is, hoe meer mogelijkheden er komen om de rem op Brussel te zetten, en misschien zelfs mogelijkheden om aan het terugdraaien te beginnen.

Hopelijk kunnen we op de bijeenkomst in DELFT op 5 juni een allereerste begin aan dat terugdraaien maken.
Komt u ook? Meld u aan!Zie:
Uitnodiging: FEEST op zondag 5 juni in Delft
https://www.vrijspreker.nl/b…
—————————————————————–

2 REACTIES

  1. Ze doen wel net alsof Nederland niet belangrijk is, maar ons landje is wel de kip met de gouden eieren voor de EU.

  2. De VVD zegt de uitslag over te nemen ook bij een "NEE" de PVDA wil dan minstens 30% opkomst en het CDA gaat nog een stap verder als het een "NEE" wordt moet dat ook nog eens met 60% van de stemmen…???

    Het moet niet gekker worden.

Comments are closed.