Deze stelling leerden we vroeger op de katholieke school. De stelling wordt begrijpelijk als we door hebben dat “God” ondertussen vervangen is door “onze overheid”.

We lezen in de NRC van 22 juni:
“Nederland werft studenten in Marokko en Turkije
Nederland gaat in Turkije en Marokko studenten werven voor universiteiten en hogescholen. In deze landen is staatssecretaris Rutte (Onderwijs) van plan steunpunten van het Nederlandse hoger onderwijs te openen. De bewindsman zei dat woensdag in overleg met de Tweede Kamer.

Nederland heeft al vier van dergelijke bruggenhoofden voor het eigen hoger onderwijs in Azië. Met nieuwe ‘ambassades’ voor hoger onderwijs in Turkije en Marokko hoopt Rutte meer Turken en Marokkanen studies te laten volgen in Nederland. Zij kunnen dan ook Nederlandse Turken en Marokkanen stimuleren om naar een universiteit of hogeschool te gaan. Dit zou hun integratie ten goede komen.”
Maar dat is nog niet genoeg. Er volgt nog:

“Syrië: Rutte kondigde ook aan het Nederlands Instituut voor Academische Studies in de Syrische hoofdstad open te willen houden door er samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken geld in te steken. Volgens zijn woordvoerder gaat het om een ton.
Rutte wil dat het instituut in Damascus ook als bruggenhoofd voor het Nederlandse hoger onderwijs gaat dienen, net als de geplande steunpunten in Turkije en Marokko.”
Kennelijk kunnen ze ons belastinggeld niet voldoende kwijt aan de kinderen van de belastingbetalers. Daarom gaat de overheid over de hele wereld zoeken waar ze studenten kunnen vinden om dat (belasting)geld aan te geven. “

Ik dacht dat Verdonk bezig is met zoveel mogelijk Marokkanen en Turken het land uit te schoppen, en Rutte probeert er zoveel mogelijk weer binnen te halen. Als die twee nu eens met elkaar gingen praten?

5 REACTIES

 1. Verdonk stuurt Congolese oorlogsvluchtelingen in de armen van hun beulen en Rutte spoort islamitisch intellect op om het incestueuze hoger onderwijs te diversificeren.
  Waarover zouden die twee met elkaar moeten praten, Hub ?

 2. Precies! Iedereen weet toch dat we meer islamieten in ons land nodig hebben i.p.v. mensen uit centraal Afrika die over het algemeen katholiek zijn, sneller Nederlands spreken en veel dankbaarder zijn om in Nederland te zijn.

  Ook willen mensen uit centraal Afrika vaak hard en veel werken om geld naar hun familie te sturen.

  Kortom de mensen die willen werken en alle vaardigheden hebben om snel te integreren zenden we terug. En de mensen die bij voorbaat vaak al een hekel aan onze cultuur hebben halen we binnen.

  De wegen van de overheid zijn waarlijk ondoorgrondelijk!

  Aaaaaaamen!!

 3. [1] De een stuurt mensen weg, de ander haalt ze binnen. Mogelijk vinden zij dit een methode om hun baantje waar te maken. (Althans de schijn op te houden).
  Als beiden er mee stoppen, gebeurt er niets en kunnen ze rustig met pensioen.

 4. [3]
  De Almachtige Staat is krankzinnig en kan evenmin rekenen.
  Trouwens, sinds wanneer gaan krankzinnige priesterbureaucraten met pensioen ?

 5. we moeten leren nederig te zijn
  want we zijn bezig met ontwikkelingsland te worden
  wanneer we 100 jaar verder kijken
  planten we een boom
  wanneer we 1000 jaar verder kijken
  geven we onderwijs

Comments are closed.