Nu kunnen we aan de uitslag van het referendum niets meer veranderen. We nemen maar aan dat de telling verder eerlijk zal verlopen.
Over wat er nu gaat gebeuren en wat we onze houding daartegenover kan zijn, gaan we zondag 5 juni in DELFT een bijeenkomst houden. U bent daarbij uitgenodigd.
GEEF U NU OP! Voor GEGEVENS zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it… Een eerste impuls over de toekomst.

Als de uitslag JA is, dan dendert de EU-trein door en zal het in de toekomst zeker nog moeilijker worden voor vrije individuen.
Als de uitslag NEE is, dan zal de trein wel vertraagd worden, maar dan zijn we er natuurlijk nog lang niet.
Een vraag is al direct hoe de politici reageren. Ze zijn nu al druk bezig om de uitspraak van het referendum naast zich neer te leggen en om die te omzeilen.

Waar we ook kunnen, zouden we moeten eisen (hoe?) dat er geen verdere onderhandelingen gaan plaats vinden. Eerst moet er orde in eigen huis gemaakt worden.
Tegelijk daarmee moeten zoveel mogelijk (alle) politieke bindingen worden teruggedraaid. Niemand moet over ons mogen stemmen.
Die bindingen moeten (als ze nuttig zijn) worden omgezet in vrijwillige verdragen waarbij alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Bij dit logisch proces zijn we echter wel afhankelijk (in eerste instantie) van onze eigen Nederlandse politici. Die hebben in het verleden geen verstandige dingen tov de EU gedaan. Zouden ze door de uitslag van het referendum iets geleerd hebben?

Dan rest ons verder nog dat we blijven doorgaan, zo mogelijk versneld, om het individuele vrijheidsideaal meer en beter bekend te maken. Dit is gebleken geen snelle weg te zijn, maar wel een die uiteindelijk resultaat zal opleveren.
De Vrijspreker zal u daarvoor gegevens en een forum blijven bieden.
—————————————————————
Mogelijk tot ziens op zondag in DELFT:
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

4 REACTIES

  1. 5-10 minuten een policymaker van de SP op CNN vond ik wel wat minder. Interessant dat CNN live Ned.2 in beeld had, aan de andere kant; het is daar natuurlijk ook maar een saaie woensdagmiddag. 😉

    Oh ja en Geert Wilders is extreem-rechts als ik de Franse media moet geloven, oh oh…

  2. Nu weten jullie ook hoe het zit met het Vlaams Belang in België, die zijn zo ‘extreem-rechts’ als Fortuyn of Wilders. Niet dus.

    Nederland is een vrij land vergeleken met België. Jullie mochten tenminste stemmen.

Comments are closed.