Vandaag werd bekend gemaakt:
-Londen 1 juni ’05. Volgens NTC-research verslechterde de inkoopmanagers index voor de Eurozone tot een laagste punt in de laatste 22 maanden van 49,2 in april tot 48,7 in mei. Een cijfer onder de 50 betekent een inkrimping van de economie. Dit versombert het negatieve economische beeld in de landen van de Eurozone voor de komende 12 maanden nog verder. Op 2 juni zal de ECB zijn rentebeleid bespreken. (Bron: FT)

En nu we toch bezig zijn:
-Brussel, 31 mei 2005. EU en VS storten zich in handelsconflict: De EU gaat zijn zaak tegen de VS wegens subsidiering van burgervliegtuigen van Boeing naar de WTO brengen. Volgens Washington hebben de EU en 4 lidstaten meer dan 11 miljard Euro aan subsidies gegeven aan het Airbus-project gedurende de laatste 35 (!!!, HS) jaar, terwijl de VS beschuldigd wordt 30 miljard Euro aan Boeing te hebben gegeven in belastingvoordelen, R&D-hulp en infrastructurele en personele subsidies sinds 1992. (Bron EU-observer).

– Brussel, 30 mei 2005. De Chinese regering heeft Maandag 30 mei aangekondigd, dat zij zijn zelfopgelegde export-tarieven op alle 81 textiel-produktlijnen zal schrappen in antwoord op het besluit van de Europese Commissie van vorige week om de formele noodconsultatie procedure met China voort te zetten. China beschuldigd de EU van unfaire protectie. (Bron: EU-observer).

Ziehier de gevolgen van bEurocratische bemoeizucht. Vindt U die bemoeizucht ook een slecht idee ?

Als U nog niet gestemd heeft, ga dan alsnog stemmen en STEM TEGEN het referendum nu het nog kan.

1 REACTIE

  1. altijd het en de waarheid uitspreken.
    zo begrijpt de wereld elkaar beter dankzij de waarheid.

Comments are closed.