Dat was een vraag bij een telefoongesprek dat ik vanochtend had.
Mijn antwoord, advies, was snel gegeven: “Bij twijfel moet je stoppen. Je moet dan zeker niet doorrijden.”
Hetzelfde met deze ingewikkelde grondwet die vol tegenspraak zit en meer macht naar de politici schuift.En er is maar één manier om dat nu te goed te doen: GA STEMMEN en STEM TEGEN.
Er gebeurt dan helemaal niets bijzonders en het verhindert geen enkele verdere samenwerking.
Het levert je alleen maar voordelen. Als je dus nog niet gestemd hebt, haast je dan.
Je laatste kans duurt tot 9 uur vanavond! STEM TEGEN!

2 REACTIES

  1. Je staat soms te kijken van de ‘argumenten’ van veel mensen die (JA) stemmen. Twee bekenden die mij zeiden NEE te gaan stemmen hebben toch JA gestemd. Ik heb teruggezegd "dan hoop ik maar dat je weet waarop je ja hebt gezegd". Uiteraard wist men dit niet of nauwelijks, men liet zich leiden door pure emoties en wazige pro ‘Europese’ gevoelens…
    Op weg terug van het stembureau vond ik 2 exemplaren van de integrale grondwettekst in mijn brievenbus. Ik had er maar 1 aangevraagd om de staat op kosten te jagen en om eventueel de uitslag aan te vechten bij te late bezorging. Tweemaal mosterd na de maaltijd.

  2. [1]
    Weten hun dat jij zo vroeg al gaat stemmen, je hebt immers tot 21:00 de tijd… Ze hebben vast gedacht dat je voor 21:00 nog wel even de tijd had om hem door te lezen.

Comments are closed.