zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it…
Met onderwerpen: “EU WAT NU?”, aandacht aan het JAAR van AYN RAND, en “DAG van het KAPITALISME

4 REACTIES

 1. Bij deze wil ik alle mensen nog bedanken voor de gezelligheid en de interessante discussie(s). Het was een eer om gastspreker bij jullie te zijn!

 2. Ja Frank ik vond het ook heel leuk en interessant dat ik je verhaal mocht aanschouwen alleen mijn verontschuldigingen dat ik af en toe in slaap sukkelden ja ik ben ook maar een gewone arbeider die gewend is om door te gaan!
  Ik zelf vondt het wel eens leuk om nou eens te zien wat voor mensen ik kon verwachten die daar aan de andere kant van mn Monitor fel aan het tikken zijn en zich Libertarier noemen en ik moet zeggen het is me 100 % meegevallen !
  Ik heb mij niet laten afschrikken dat het volgens Indymedia om een rechtsextremistisch vriendenclubje ging ,seien sokken ook niet ,misschien iets er tussenin
  Lachwekkend was de discussie van de Heer Meander en de twee moedige SP ers het leek net of ze een lachend Boedhabeeld van zn sokkel wilde trekken maar die een beetje te zwaar verankerd was zelf kom ik in zo een ontmoeting met sprekers nooit echt tot mn recht als er gevraagd werd of er na afloop vragen waren sloeg bij mij het bier dood maar onder het eten heb ik het over 1000 en 1 onderwerpen gehad met de gladde spreker Kim
  Het is heel erg jammer dat pamela Hemelrijk er niet was want rond haar had ik toch wel een heftige discussie verwacht ,het verhaal rond die vrije markt etc. daar ga ik nog maar es mn hoofd over breken het fenomeen persoonlijke vrijheid ,individualistich zijn en ideeen uitwisselen met geestverwanten is wat me aantrekt in die hele Libertarische theorie (het draait om de mens)
  Mijn excuses gaan nog even uit naar Hank achteraf kwam in mij op dat bij mijn afscheid ik je misschien wel vergeten ben je de hand te schudden terwijl al mijn aandacht naar je vriendin uit ging wees niet bang het was maar een gewone conversatie
  Ik vindt dat ik de Zondag goed besteedt heb aparte sfeer heb ik over me maar dat zal wel komen omdat het flesje rosee me roept die ik meekreeg ik zou zeggen liefs en we houden contact tot de volgende keer

 3. Ja, het was erg gezellig deze vijfde van juni in Delft. Naar mijn mening kan men dan ook altijd met libertariers op een leuke en boeiende wijze redetwisten. Dus ik bedank net als Frank hierboven nogmaals voor de uitnodiging, de fles wijn en de gezellige middag.

 4. [1] [3]
  Frank Menzel en Daniel O.
  Ik vond jullie deelname heel belangwekkend. Alleen jammer, dat jullie slotconclusie over de debatjes met Toine Manders er niet uitkwam.
  Ik hoop jullie op de Vrijspreker nog vaker te ontmoeten.

  Groet,
  Harry

Comments are closed.