Dit weekend: Een vriend op bezoek die me brief van een EU-bank toonde waarin stond dat zijn bank nu 15% van zijn rente-inkomsten moest afhouden en betalen aan de overheid. Dat zou gebeuren zonder dat zijn naam bekend gemaakt zou worden!!!
Tevens een telefoontje van mijn accountant die vertelde dat ondanks dat hij al 25 jaar met mij samenwerkt, nu moet eisen dat ik een kopie van mijn identiteitsbewijs aan hem opstuur. Zo niet dan mag hij van de EU geen zaken meer met mij doen.

Zijn dat dingen met grote consequenties? Op het eerste gezicht niet. Alles wat ik en de accountant gedaan hebben, is legaal. Te vrezen is er helemaal niets.
Maar, het is wel weer een verplichting. Die kost minimaal tijd, en levert het gevaar op dat meer over jou bekend is, bereikbaar is, op weer meer plaatsen. Weer een schijfje in de “salamitactiek”. Weer afwachten wie daar dan weer gebruik (misbruik) van gaat maken.
En weer voel je je als individu een stukje machtelozer.

Er is maar één methode om hier onderuit te komen: Meer mensen moeten eerst leren begrijpen dat de collectivistische overheid hun persoonlijk leven steeds meer onder druk aan het zetten is.
Meer mensen zouden moeten leren begrijpen dat iedereen zelf de eigenaar is van zijn eigen leven en eigendom. Pas als voldoende mensen dit begrijpen als zijnde een morele basis, kan er pas goed iets gedaan worden om een tegenbeweging op gang te brengen.

Ook u kunt daar wat aan doen. Breng deze libertarische gedachte over aan iedereen die er naar wil luisteren. Begin met één persoon. Het is in je eigen belang. Het doorsturen van Vrijsprekerberichten is al een minimale inspanning.
————————————————————
P.S. Op 9 juli zijn er een aantal mensen die wat willen DOEN. Doe mee, zorg dat de goede dingen gedaan worden die je zelf ook zou willen. Kom ook naar de Biltsche Hoek. Of stuur je plannen/ideeën in.
Zie: www.vrijspreker.nl/blog/ind…

6 REACTIES

  1. En ze verzinnen steeds gekkere dingen. Vandaag in de papieren versie van de Telegraaf een artikel over electronische Tachografen in vrachtauto’s. Deze El-To’s kunnen achteraf uitgelezen worden. En als dan blijkt dat er overtredingen (rij-tijdenbesluit, snelheisovertredingen) zijn begaan worden de Transportmij’s direkt met allerelei boetes om hun oren geslingerd…

  2. zeer goede informatie. Alle persoonlijke gegevens van de burger liggen op harde schijf in brussel.Deze gegevens worden straks verkocht voor reclamedoeleinden en zijn bovendien onmogelijk om te beschermen tegen hackers.Zodoende is een gemakkelijke verdere destabilisering mogelijk.De creditinformatie van 40 miljoen mensen is al gekraakt door de russische mob Denkt U nu echt dat uw gegevens vanuit brussel niet dezelfde weg gaan. Ons wordt voorgehouden als zijnde de manier van de eu om terrorisme te bestrijden.Niet vermeld dat het is om achter zwart geld te komen.Gewoon geld is ons al afgenomen laat staan zwart.Over blauw geld d.i.diefstal door eigen ambtenaren agenten en belastingen zie o.a. uw eu bijdrage wordt niet gesproken. Wat ze de burger al niet wijs kunnen maken en vaak oudere mensen geloven het nog ook.De gevaren van brussel worden door weinigen juist ingeschat.Als de gegevens van uw bedrijf bekend zijn is het voor deze mensen vrij gemakkelijk om via de digitale snelweg ´wat´ geld over te boeken.Naar bijv uw accountant die later in siberie blijkt te wonen.Met de diefstal van gegevens is het geld allang verdwenen.Daarvoor moet u nu uw paspoort laten zien. Dat maakt het nog gemakkelijker.Deze data worden bij uw account geplaatst. Dan hebben ze alles. Het moeilijke van brussel is zij zich volkomen van de buitenwereld proberen af te sluiten en op een eiland leven en werken.In die waan wordt er met uw gegevens omgesprongen.Daar weet de mob wel raad mee een gemakkelijker doel is er niet.

  3. Wie garandeert mij, dat mijn creditcard gegevens al niet bij de Brusselse ambtenarij liggen, nu blijkt, dat banken verplicht zijn allerlei informatie betreffende hun clienten naar allerlei ‘overheden’ moeten doorspelen ?

  4. Er wordt een nog uitgebreidere database aangelegd in straatsburg.Onze gegevens worden en zijn daar gedeeltelijk ingevoerd. Deze zijn te gemakkelijk op te vragen in alle westeuropese landen.Die worden eerste gedaan.Er is toch geen kip die zegt ik doe het niet want de agenten staan van alle kanten klaar om je even mee te nemen en je bedrijf naar het verdom te helpen. Daarvoor zijn er ook in zulke grote getalen smerissen aangenomen in nederland sinds de start van bak-ellende. Het eerste wat hij deed was grote aantallen laten starten met die opleiding, deze duurt 2 jaar en die lichting funktioneert dus reeds. De gegevens uit de armere lidstaten interesseert hen niet omdat daar weinig te halen is en de burger daar eerst maar eens moet ervaren wat een weldaad die eu wel niet voor hen is.Velen hebben geen vervoer of bank.Hun (zwarte) geld is veilig verstopt en zal het daglicht niet zien. Mijn creditcard is allang doorgeknipt.Besef dat bak-e+llende eigenlijk alleen maar uitvoert wat hij vanuit brussel en straatsburg doorgegeven krijgt. Hij is braaf heel braaf en is nu al verzekerd een gelukkig bestaan na afloop hier .

  5. Ook aan deze feiten kan je zien dat de eu allang een feit is en nederland doorgaat door de uitspraken van w.bos. Deze was nooit lijstrekker geworden als hij tegen de eu of euro was geweest.Deze is slechts een volgeling van kok en doet wat deze hem opdraagt.Tijdens de ja stemcampagne zag je ook eerste kok gesminkt en zeer goed gekleed op tv daarna mocht bos-ellende in beeld.Bos zet gewoon de lijn door en zal natuurlijk van alles moeten verzinnen om straks weer een ja eruit te slepen.

  6. berlusconi is maar klown
    in de eu zitten de echte
    en met bush erbij is het zootje kompleet

Comments are closed.