- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Politiestaat EU

Dit weekend: Een vriend op bezoek die me brief van een EU-bank toonde waarin stond dat zijn bank nu 15% van zijn rente-inkomsten moest afhouden en betalen aan de overheid. Dat zou gebeuren zonder dat zijn naam bekend gemaakt zou worden!!!
Tevens een telefoontje van mijn accountant die vertelde dat ondanks dat hij al 25 jaar met mij samenwerkt, nu moet eisen dat ik een kopie van mijn identiteitsbewijs aan hem opstuur. Zo niet dan mag hij van de EU geen zaken meer met mij doen.

Zijn dat dingen met grote consequenties? Op het eerste gezicht niet. Alles wat ik en de accountant gedaan hebben, is legaal. Te vrezen is er helemaal niets.
Maar, het is wel weer een verplichting. Die kost minimaal tijd, en levert het gevaar op dat meer over jou bekend is, bereikbaar is, op weer meer plaatsen. Weer een schijfje in de “salamitactiek”. Weer afwachten wie daar dan weer gebruik (misbruik) van gaat maken.
En weer voel je je als individu een stukje machtelozer.

Er is maar één methode om hier onderuit te komen: Meer mensen moeten eerst leren begrijpen dat de collectivistische overheid hun persoonlijk leven steeds meer onder druk aan het zetten is.
Meer mensen zouden moeten leren begrijpen dat iedereen zelf de eigenaar is van zijn eigen leven en eigendom. Pas als voldoende mensen dit begrijpen als zijnde een morele basis, kan er pas goed iets gedaan worden om een tegenbeweging op gang te brengen.

Ook u kunt daar wat aan doen. Breng deze libertarische gedachte over aan iedereen die er naar wil luisteren. Begin met één persoon. Het is in je eigen belang. Het doorsturen van Vrijsprekerberichten is al een minimale inspanning.
————————————————————
P.S. Op 9 juli zijn er een aantal mensen die wat willen DOEN. Doe mee, zorg dat de goede dingen gedaan worden die je zelf ook zou willen. Kom ook naar de Biltsche Hoek. Of stuur je plannen/ideeën in.
Zie: www.vrijspreker.nl