Het RTL-4 propagandashowtje van Arnie Oerlemans heeft de belastingbetaler 230.000 euro gekost. Atzo ‘fallguy’ Nicolai heeft dit geantwoord op kamervragen van Harry van Bommel. De vakbonden en de werkgeversorganisaties hebben er een zelfde bedrag bijgelegd.
Het grappigste aan de antwoorden van Atzo is, dat hij de ‘stem-ja-of-je-bent-een-communist’-show als ‘neutraal’ bestempeld en hij daarmee de subsidieverstekking goed praat.
Politici hebben toch rare ideeen….

3 REACTIES

 1. 230.000 euro? Dat is dus al meer dan 500.000 guldens!
  En waar komt dat geld van de vakbonden en de werkgevers vandaan? Voor een deel uit subsidies die de belastingbetaler moest betalen.

 2. En hier komt het geld vandaan…

  Brussel adviseert schrappen aftrek hypotheekrente

  Uitgegeven: 1 juni 2005 13:23
  Laatst gewijzigd: 1 juni 2005 13:37

  BRUSSEL – De Europese Commissie vindt dat het Nederlandse kabinet serieus moet overwegen de aftrek van hypotheekrente te schrappen. Op die manier kan Nederland ook op de lange termijn de begroting in balans houden.

  Het gaat overigens slechts om een advies, dat vermeld staat in het woensdag verschenen rapport Public Finances in EMU 2005. ‘Brussel’ heeft niet de bevoegdheid om in te grijpen in de belastingaftrek, waarvan vrijwel alle huiseigenaren profiteren

 3. [2]
  "Het gaat overigens slechts om een advies, dat vermeld staat in het woensdag verschenen rapport Public Finances in EMU 2005. ‘Brussel’ heeft niet de bevoegdheid om in te grijpen in de belastingaftrek, waarvan vrijwel alle huiseigenaren profiteren"

  Let op: ongeacht de uitslag van het referendum zal Brussel alles uit de kast halen om belastingharmonisatie door te drukken om vervolgens zelf belasting te kunnen heffen.

Comments are closed.