Nederlands belastinggeld voor een radio zender die uitzendt naar Iran. Een regelmatige bezoeker (Montaur) stuurde ons het volgende bericht:
Uit ‘TROUW’ van zaterdag j.l.: Nederlandse vrije TV voor Iran,

‘Er zijn plannen om vanuit Nederland een satellietzender, gericht op IRAN, te beginnen. De TV-zender moet inwoners van de islamitische dictatuur aan vrije informatie helpen. De Tweede Kamer heeft er 3o miljoen euro voor uitgetrokken.

Twee vragen:
-1, Hoe kunnen we die zwakbegaafde club stoppen?
-2. Is er iemand die een nog idioter gebruik van het belastinggeld kan verzinnen?

3 REACTIES

 1. Nog idioter is niet makkelijk, wel mogelijk. Zo vraag ik mij nog steeds af hoe veel het hoogtepunt van de Nederlandse literatuur heeft gekost: de ‘geniale’ campagne "DING FLOF BIPS" tijdens de introductie van de euro. Het moest een ezelsbruggetje voorstellen, maar wie aan zo iets meewerkt is pas een echte ezel (tenzij zalm de overtreffende trap van ezel is). Hoe de zwakbegaafden te stoppen is een lastige vraag. Wij hebben hier te maken met een in zichzelf gekeerde club die in de waan lijkt te verkeren dat zij door god persoonlijk zijn benoemd om over het ondermaanse te heersen. Uiteraard omdat zij zooooveel intelligenter (ahum) zijn dan de rest. Geniaal, genialer, ambtenaar; zoiets…

 2. Hoe is het mogelijk meeste radiopiraatjes
  in Nederland moeten voor veel geld hun frequentie kopen anders wordt hun nek omgedraait en zij laten andere geluiden horen dan Hilversum en dit kan allemaal zomaar alleen al dat er over nagedacht en plannen voor gemaakt wordt ????????

 3. "-1, Hoe kunnen we die zwakbegaafde club stoppen?"

  Ik hoop dat je het bewind in Iran bedoeld maar zo tussen de regels door vindt ik dat niet echt terug.

  Ik kan even de impliciete ARGUMENTEN niet bedenken waarom het precies idioot zou zijn.

  ‘T is dat onze Amerikaanse vrienden het druk hebben in Irak anders zou ik wel een betere besteding van die 30 miljoen weten..

Comments are closed.