!++11++!

3 REACTIES

  1. Mijn vertrouwen in de huidige Europese politici ligt nog altijd beneden het vriespunt. Het gekissebis tussen de landen over die Europese begroting (van een biljoen euro!) was erg tekenend. Stuk voor stuk hadden ze hun eigen belangen en vermomden ze het met zogenaamde praatjes over het ‘Europese belang’. En het land dat het meest recht van spreke had vanwege haar torenhoge bijdrage (Nederland) werd ook nog eens in de hoek gedrukt als een ‘nationale egoïst’. Maargoed, Tony Blair zegt graag de boel te willen hervormen en dat is op zich wel een goed geluid. Dit grote bureaucratische, machtswellustige, centralistische en geldslurpende monster dat we de EU noemen moet nodig hervormen voordat de boel klapt.

  2. [1] "Maargoed, Tony Blair zegt graag de boel te willen hervormen en dat is op zich wel een goed geluid"

    Heb je enig vertrouwen in wat Tony B.Liar beweert? Hij heeft ook al gezegd dat hij de POLITIEKE Unie wil versterken.

  3. [2] Ach, Tony Blair weet heel goed hoe het Europarlement politiek te bespelen. Als hij namelijk te veel de confrontatie opzoekt dan zitten ze hem straks zoveel in de weg dat hij komende half jaar helemaal niets bereikt. Maar ik denk wel dat hij de invloed en kosten van de EU wil terugdringen, en de EU wat meer tot haar kerntaken wil terugbengen. In ieder geval staat hij niet achter de Franco-Duitse superstaat, en dat is voor Europese begrippen al een heel grote vooruitgang.

Comments are closed.