Zondag 5 juni Bijeenkomst in DELFT.
Er is in Nederland iets aan de gang. De politieke elite heeft decennialang haar ambities voor meer macht kunnen realiseren. Beginnend bij het onderwijs, vanaf de crèche, via verplichte scholen en het hoger onderwijs, werd het altruïsme, het ondergeschikt maken van je eigen belang, als het hoogste ideaal hier op aarde, aan de mensen opgedrongen.

De menselijke natuur is echter anders. Ieders eigen belang is een terecht doel om na te streven. Zolang je dat ook ieder ander toelaat!

Pim Fortuyn heeft geprobeerd om mensen wakker te maken die onderbewust voelden dat er iets niet goed zat. Pim raakte wel een juiste snaar. Hij begon succes te krijgen. Toen werd hij vermoord.
De grote massa leefde weer verder. Voelende dat “het” in de maatschappij niet lekker zat, kon ze toch niet echt bepalen waardoor dit kwam.
Toen kwam de kans van het referendum over de EU-Grondwet. De politici gingen daarbij wel zulke onzin verkondigen dat je helemaal geen scholing nodig had om te zien hoe ze het volk aan het bedriegen en manipuleren waren en zijn.

De uitkomst van het referendum is dan ook een groot succes voor diegenen die niet helemaal in een indolente toestand gekomen waren. Het werd in politieke termen een aardverschuiving.
Hoe kan dat ook anders als blijkt 63 % van de burgers TEGEN de EU-Grondwet is die 80 % van de politieke elite aan die burgers wil opdringen. Daarbij zelfs geen onfatsoenlijke middelen schuwende.

Deze veldslag is gewonnen door de burgers. Nu nog de oorlog winnen!
Kom zondag naar de bijeenkomst in DELFT. Daar kunnen we praten en discussiëren over een mogelijke toekomst. En uiteraard de overwinning met elkaar vieren.

Geef je nu op, het is al over 3 dagen! Zie:
GEGEVENS zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it…