De Libertarische Partij van Nederland presenteert op dinsdag 2 augustus de film “We the Living” op haar bijeenkomst in Den Haag. Deze film is meer dan de moeite waard. Zelfs om meerdere keren te zien!
Tuesday August 2 at 20:00h, a meeting of The Libertarian Party of the Netherlands will be held. ‘We The Living’ will be shown.

De film begint om 20.00 uur.
LOCATIE: Anna Blamanplein 123.
Iedere geïnteresseerde is welkom.

De belangrijkste rollen in de bezetting:
Alida Valli …. Kira Argounova
Fosco Giachetti …. Andrei Taganov
Rossano Brazzi …. Leo Kovalenski
Regie Goffredo Alessandrini

De film speelt in Rusland net na de commmunistische revolutie van 1917, ‘We The Living’, een filmproductie van Ayn Rands eerste roman, is het verhaal van drie idealistische jonge mensen die ervoor vechten om hun levensvisie te behouden temidden van een totalitair systeem. De film werd als tweelingproductie, zonder toestemming van Rand, in 1942 in Italië gemaakt, met als eerste deel “Noi Vivi” en “Addio Kira” als tweede deel. Deze films werden na flinke coupures, met toestemming en bemoeienis van Ayn Rand, in 1986 samengevoegd tot één film die daarna in algemene roulatie werd gebracht.
www.wethelivingmovie.com/hi…

Een toelichting van Riet Jongen: www.libertarian.nl/vrijbrie…

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u met ons contact opnemen op onderstaande nummers.
Toine Manders, Voorzitter Libertarische Partij
070-4262600 F 070-4262610 Manders@LibertarischePartij.nl /

1 REACTIE

Comments are closed.