Dinsdag 5 juli aanstaande om 20.00 uur, organiseert de Libertarische Partij haar maandelijkse bijeenkomst, die voor iedere geïnteresseerde toegankelijk is, en waar Kim Winkelaar spreekt over “Geflitst of geflest? De waanzin van het Nederlands verkeersbeleid”.

Over Kim Winkelaar:
We hebben een roerige periode achter de rug met de campagne rond de Europese Grondwet en de verwerping daarvan. Een van de stuwende krachten daarachter was Kim Winkelaar met de EU-NEE campagne en de website ‘www.EUNEE.nl‘. Mede dankzij zijn inspanningen is de duim-naar-beneden en het motto ‘EU-NEE’ alom bekend. De website is nog steeds in de lucht want de politiek geeft een geheel eigen interpretatie aan de onomwonden referendumuitslag.
Kim Winkelaar wil echter laten zien dat we ook in letterlijke zin op weg zijn naar een Europa waar het de overheid is die op de rem trapt. Hij wil hierbij ingaan op de historie van het flitsbeleid, de huidige situatie, de toekomst , en praktische tips geven om veilig door te kunnen rijden.

Voor meer informatie over de Bijeenkomsten kunt u met ons contact opnemen via de onderstaande communicatiemogelijkheden.
Met vriendelijke groet,
Toine Manders, Voorzitter Libertarische Partij

Adres: p/a Haags Juristen College, Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, NL-2594 BB ‘s-Gravenhage.
070-4262600 F 070-4262610 Manders@LibertarischePartij.nl /

2 REACTIES

  1. Beste Toine,
    ik heb verschillende keren getracht kontakt met je te zoeken – telefonisch en via email – maar je vond’t blijkbaar niet nodig te reageren. Jammer, want ik onderschrijf het libertarische programma

    Groet Montaur,

    PS ik was 5 juni j.l. in Delft.

Comments are closed.