Van roken word je lelijk en onvruchtbaar. Maar van douchen kun je hersenbeschadiging oplopen!

Aan de hetze tegen het roken wordt nu het sekswapen toegevoegd. In Engeland is een campagne aan de gang om vooral de jeugd van het roken af te houden:”Je penis wil dat je stopt met roken”.
Van roken word je lelijk en onvruchtbaar. Nadelige effecten die roken op het seksleven heeft, zijn impotentie, stinkende adem, verrotte tanden en meer rimpels.
Dat is nog wat anders dan wat ze ons vroeger leerden dat je van zelfbevrediging blind werd.

Maar nu komt uit een studie aan de Wake Forest University School of Medicine in Winston-Salem, New Carolina dat regelmatig douchen ernstige gezondheidsrisico’s heeft. Zelfs permanente hersenbeschadiging kan veroorzaken.

Dat komt doordat er cumulatief kleine hoeveelheden mangaan worden ingeademd. Zelfs al wordt de mangaanhoeveelheid in het drinkwater als veilig beschouwd, dan nog maakt het verschil bij het inademen.
Dr. John Spangler, de hoofdonderzoeker, zegt dat deze bevindingen, als ze bevestigd worden, een grote invloed op de hele wereld kunnen hebben.

Dit zal wel weer een groot object worden voor onze regelaars.
Wat is er nu nog veilig? Als je van al dit soort berichten in paniek raakt, kun je niets meer doen. Dan moet je gewoon in bed blijven liggen. Maar in bed sterven de meeste mensen. Dus ook dat is gevaarlijk!

21 REACTIES

 1. Wordt er met "hersenbeschadiging" Alzheimer bedoeld? Zo ja, dan ligt de oplossing voor de hand, want als je dan veel doucht, moet je ook veel roken! Ik heb namelijk wel eens gelezen dat roken goed is om Alzheimer te voorkomen!
  Het een heft dan dus het ander op! 😉

 2. Er is een nog veel ernstiger proces binnen in ons lichaam gaande: de sloop door vrije radicalen.

  "Een vrije radicaal is een atoom of molecuul met een nog ongebruikte bindingsmogelijkheid. Die ongebruikte bindingsmogelijkheden kun je zien als een soort haken die zich graag ergens aan vastgrijpen. Ze beschadigen andere moleculen doordat ze er met hun haken elektronen uit los trekken. Vrije radicalen worden dan ook wel biochemische TERRORISTEN genoemd. Ze ondermijnen de boel.

  Vrije radicalen zijn de zogenaamde bijproducten van de normale stofwisseling. Bij het omzetten van eiwitten, bij de celdeling, bij het produceren van energie, kortom bij alle processen, nodig om het lichaam aan de gang te houden, wordt ZUURSTOF verbruikt en komen in meer of mindere mate vrije radicalen vrij."

  In het kader van "The war on terrorism", zal het binnenkort wel verboden worden nog langer zuurstof in te ademen!!

  (http://www.kruidenvrouwtje….)

 3. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan: de wereld wordt overstelpt met gevaarlijke advocaten, anuslikkers, tweedehands autohandelaren, bolletjesslikkers, bureaucraten, charlatans, clowns, dorknopers, flessentrekkers, freaks, gauwdieven, heilbrengers, holmaten, kwakzalvers, kunstenmakers, leuteraars, machtswellustelingen, middelmanagers, medicijnmannen, oelewappers, onheilsprofeten, oplichters, pislurkers, politici, pseudo-wetenschappers, psychopaten, querulanten, quislings, rappers, ratten, rovers, schorpioenen, seksmaniakken, streakers, TV-hoernalisten, utopisten, uitvreters, woestelingen, xenofoben, ijzervreters, zielknijpers, zorgmakelaars.

  Stuk voor stuk overbodige schepsels.
  Advies: niets van aantrekken, rustig doorademen.

 4. Wie heeft dit onderzoek betaald?

  De badkuipfabrikanten om hun omzet te vergroten?
  De waterleidingbedrijven omdat ze het gebruik van water willen beperken?
  Greenpeace die graag wil dat het mangaan uit water verdwijnt?

  Of is het weer een poging van de gezondheidsindustrie om voor de zoveelste keer hun eigen, goddelijke wijsheid te bewijzen?

 5. [1]
  "Het een heft dan dus het ander op!"

  Inderdaad. Probeer maar ’s onder de douche een peuk te roken… 🙂

 6. [5]
  Gelukt! De peuk is uit. Ik blijf nu viriel en mooi, maar ik snap eigenlijk niet meer wat dat eigenlijk allemaal betekent … of waarom ik hier een natte peuk sta te roken … of egielnijk sanp ik halameel nkis meer …. lkkeer duohcen … heuh …..
  siht zeg!!

 7. Misschien dat ik de politiek en de media kan laten verbieden? Ik krijg namelijk ontzettend last van hoge bloeddruk, psychotische woedeaanvallen, en paranoïde angsten, waarbij ik tegen de tv begin te krijsen, en wie weet ooit nog wel een hartaanval of beroerte van al dat veiligheids- en gezondheidsfascisme dat over me wordt uitgestort. Je mag zo langzamerhand helemaal niets meer. Ik hoop dat al die wetenschappers en journalisten en vooral die politici die zich lenen voor het eindeloos inperken van andermans vrijheid uit naam van risicobeperking, zelfs stikken in hun bio-organisch voedsel, verzuipen in hun hun mangaanvrije badkuip, en zichzelf te pletter laten rijden in hun verantwoord openbaar vervoer. De wereld kan dat soort mensen missen als kiespijn.

 8. Je kop in het zand steken en risico’s negeren is nooit erg verstandig. 😉

  Veel mensen hebben moeite met het inschatten van lange termijn risico’s, maar dat maakt deze niet minder gevaarlijk (risico=kansxgevolg). Als er eens in de 100.000 jaar een komeet op aarde inslaat die groot genoeg is om de mensheid uit te roeien, dan is het verstandig om ons daar toch tegen te beschermen. Tenslotte kan het morgen al zover zijn … (afzwaaier van Temple One ?)

  Tijdens het douchen loopt je nog heel andere risico’s. Dat mangaan tast je natuurlijk pas op heel lange termijn aan. Je gaat eerder dood aan een infectie met de legionella bacteriën uit het warme water. En de kans dat je uitglijd in de douche en ongelukkig terecht komt is natuurlijk nog veel groter (zoals onlangs weer bij Ruud Lubbers).

  Natuurlijk moet ieder zelf weten welk risico voor hem/haar nog acceptabel is en welk niet. Maar om die beoordeling te kunnen maken zal je je toch echt goed moeten informeren. En je kennis van de kansberekening opfrissen ! 😉

 9. ja hallo, dat betekent dus dat bijna alles gevaarlijk zou kunnen zijn! Ik vind nog steeds gewoon dat roken gevaarlijker is dan douchen. Als jullie mij willen overtuigen moeten jullie echt met harde bewijzen komen, hoor….
  groetjez

 10. als kakkerlakken in kattenbakken kakken, heb je kattenbakken vol met kakkerlakkenkak!

 11. als een potvis in een pispot pist heb je een pispot vol met potvispis!

  (en zeg dit nu heeeeeeel snel….moehahahahaha!)

 12. [11] Het is blijkbaar weer therapeutisch internetten-dag in het zwakzinnigen-gesticht….

  Groetz,

  Cincinnatus.

 13. ik rook ik smook ik blow ik spuit ik slik ik sneuf maar ik ben geen alcohollist whahah.
  stiefi de masterrrrrrrrrrr

 14. Als dat blijkt waar te zijn..kan je beter zelf moord plegen..voorkom je het ook je moet leven zo als je leven wil..douche en rook zo veel als je wil,als je daar beter door voelt dan moet je dat lekker doen..dat mensen hier bezig met houden grappig hoor

 15. Uhhh,.. dan zijn t geen katenbakken maar kakkerlakkenkakbakken he!?
  En,.. pissende potvissen??
  Wat nou als een potvis op en kakkerlak kakt?? Of andersom?
  Ik snap r niks van hoor,..
  Maar 1 ding weet ik wel,..
  Onderzoek heeft uitgewezen dat; als je kakkerlakkenkak rookt en jezelf met potvissenpis wast, je zeker 10 jaar langer meegaat.

 16. Ja zeker het is een heldie ziekte manganisme door manganese-mangaan-intoxicaties, de zenuwen en hersend krijgen psygiche verstorende des-functies.

  Doktoren en industrie , deskundigen, wetenschappers worden betaald door de industrie , en daarom wordt alles ontkend om de waarheid weg te houden en te verbergen, men mag het niet weten. en zo worden we onwetend gehouden.

 17. Zeg dit is heel snel:

  Als vliegen achter vliegen vliegen vliegen vliegen vliegen achterna…

  Kus
  Angela

Comments are closed.