Waarschijnlijk omdat ze zichzelf dan lekker stoer vinden en denken daardoor de kaarten goed te leggen voor de volgende verkiezingen.

Het begon de vorige week met de burgemeester van Maastricht, Gerd Leers (CDA), die duidelijk verkondigde dat zijn partijgenoot Jan Peter Balkenende er toch niet veel van terechtbracht. Die mocht dus straks al zeker geen lijsttrekker meer worden. (Voor de voorzichtigheid zegt hij er wel bij: “als JP het niet beter gaat doen”.)
Dit riep reacties uit het CDA op die onder andere Leers verwijten dat hij een ijdeltuit is. Erg hoogstaand allemaal!

Jozias Van Aartsen (VVD) verkondigde daarna dat Jos Cohen (PVDA), burgemeester van Amsterdam, slecht de orde bewaarde en dat er in Amsterdam niet veel van klopte! Dit naar aanleiding van het slavernij-herdenkingsfeest waar Rita Verdonk werd weggefloten en haar toespraak niet kon houden. Dat is de schuld van Cohen!
Cohen antwoordt dat hij het net heel goed gedaan heeft!

Wouter Bos kan er ook wat van. Die vindt dat het hele kabinet niet deugt en maar snel moet aftreden.

Het gaat er niet om dat deze lieden wel gelijk hebben. We willen hier alleen aandacht vestigen op de manier waarop, en het peil waarop politici onderling hun collega’s afkraken.

4 REACTIES

  1. Deze heren en af en toe ook dames doen dat gekibbel meestal via de krant of weekbladen. Waarom kraken ze elkaar niet af in de 2 e kamer zodat ze elkaar kunnen aanlijken.In Duitsland gebeurt dat wel in de senaat daar trekt men soms alle registers open.Maar ook in Duitsland helpt het geen meter,steeds meer werklozen en een economie die achteruit gaat,alle zondebokken zijn op,maw de politicie zijn incompetent ze snappen er geen reet van. Belastingen verlagen(als Ierland) ander(Luxemburg) banksysteem invoeren,ontslagprocedures gemakkelijker,minimumloon afschaffen,werkplicht voor werklozen,
    Veel ambtenaren de laan uit sturen(met dezelfde condities als een ontslagen werknemer in het vrije bedrijf.
    Het aantal faillisementen neemt toe er komen meer werklozen in het MKB komt er van als je zo n minkukel als Brinkman Min. van Econ.zkn maakt.

  2. Hij heet Brinkhorst en niet Brinkman, die was geloof ik net zo incompetent overigens, dus de vergissing is begrijpelijk Arnold.

  3. [1] Het zal niet uitmaken WIE je daar neerzet. Iedereen die de verwaandheid heeft te menen dat je de economie vanuit den Haag (of vanuit Brussel) kunt regelen, zal er een potje van maken.
    De oplossing is die die jongens en meisjes naar huis sturen en LAISSEZ FAIRE.

Comments are closed.