Enige tijd geleden startte de Vrijspreker een discussie over vrij wapenbezit (zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it… ).
Vandaag blijkt dat het libertarische standpunt, dat ieder mens zichzelf moet kunnen verdedigen op behoorlijk wat steun kan rekenen. De Telegraaf publiceert momenteel lezersreacties naar aanleiding van enkele waanideeen uit Den Haag over het nog verder aan banden leggen van het wapenbezit. Lees de reacties hier: www.telegraaf.nl/uwtelegraa…
En zo ziet u maar weer, Vrijspreker opent de discussie!

4 REACTIES

  1. Misschien wel, maar in dit geval is het zo door de telegraaf gebracht en getimed dat je wel redelijk … moet zijn wil je er voor zijn.

  2. De reacties op dat artikel toont maar weer eens aan in wat voor laf land we leven.

    Mijn minachting voor de gemiddelde Nederlander groeit met de dag. Liever laten ze zichzelf beroven of hun vrouw verkrachten dan zichzelf of hun geliefden te verdedigen. "Nee, dan maak je het alleen maar erger".

    Ik kan werkelijk niet geloven wat ik lees. Ik denk dat mijn sparrings partner het vanavond zwaar krijgt want ik moet me even afreageren 😉

  3. Als je als uitgezonden Nederlandse militair bij een penibele situatie je wapen gebruikt en iemand neerschiet doet de staat er alles aan de soldaat vast te krijgen.Denk je dan echt dat je in het misdaadparadijs Nederland de kans krijgt jezelf of je gezin te verdedigen??En wat de meerderheid van het volk ook vind,de Haagse regenten hebben er poep aan.Al jaren is een meerderheid van de Nederlanders voor de doodstraf.Het is en blijft onbespreekbaar.

Comments are closed.