Zoals we al eerder aankondigden kunnen we deze week een serie vrolijke beloftes van politici te horen krijgen. Zo heeft nu ook de grote baas Jan Peter gesproken.

De begroting voor het volgend jaar is “in grote lijnen” gereed. Hank publiceerde hier al zes dagen geleden hoe de sigaren uit eigen doos verdeeld zouden worden. Zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it…

We schreven vanochtend nog over de groeiende armoede in Nederland. We lezen dat de economie het volgend jaar waarschijnlijk niet beter gaat worden, integendeel. De betutteling uit Den Haag en Brussel blijft doorgaan, tot en met het verkopen van een Beha! Zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it…

Ondertussen proberen ze wel nog de wereld te veroveren en sturen ze naar x plaatsen dure troepen en materieel. Net weer 4 miljoen euro om de verkiezingen in Afghanistan te “helpen”. Dat staat dan nog helemaal niet in verhouding tot de 400 miljoen euro die ze gaan uitgeven om onrendabele windmolens te bouwen.

Maar misschien moeten we al blij zijn dat we een sigaartje uit eigen doos krijgen? Voordat de politici ze allemaal zelf opgerookt hebben.