“Als burger moet je altijd binnen een zeer korte tijd reactie geven op brieven van overheidsinstantie’s die zelf maanden (of bijna een geheel jaar) nodig hebben om hun troep over je heen te storten. Efficiency en overheid(sinstantie) zijn dingen die nu eenmaal niet samengaan. O wee als je als burger in de fout gaat, maar als een ambtenaar zit te suffen dan kan je fluiten naar je geld, hulp of andersinds.”
Lees verder over de bovenonsgestelden in ‘Wat U Zegt’ in de Telegraaf: www.telegraaf.nl/uwtelegraa…

3 REACTIES

 1. Techniek staat voor niets.
  Je kunt hier op de Vrijspreker reageren in een reactie op de Telegraaf!

  Overigens zijn we het helemaal eens met de irritatie over het gedrag van onze dienaren!

 2. Wacht maar tot 01-01-2006. Dan gaat de belastingdienst nog veel meer taken uitvoeren. Onder andere uitbetaling van huursubsidie, zorgverzekeringskosten, kosten kinderopvang en misschien heb ik nog iets gemist.

  Voor deze uitbetalingen zijn speciale rode enveloppen gemaakt.
  Iemand die in 2006 voor een regeling zijn geld wilt hebben, moet voor 01-11-2005 alle formulieren ingevuld en opgestuurd hebben.

  De foutenkans zal in mijn ogen gigantisch gaan toenemen.

 3. ik heb vorige week 6000 euro op m’n rekening gekregen met de vermelding teruggaaf omzetbelasting 2004. Deze week krijg ik een aanslag voor dat bedrag, vermelding teveel uitbetaald door belasting. Moet ik betalen? Help !!!

Comments are closed.