Steeds meer mensen roepen op tot een belastingoproer.*) Dit zou een zeer goede methode zijn om de overheid te verkleinen, want zonder uw belastingcenten kunnen ze niet leven. Zelfs al betekent het verkleinen van de overheid meer dan alleen maar belastingvermindering.

Zie ook hieronder:”Terroristen van de blauwe brief” waaronder Brave Burger reageert met:”Nu de belastingterroristen zelf al een half jaar achterstallig zijn, is misschien het juiste moment aangebroken voor een massaal belastingoproer. Wie wil het BTW-oproer van de middenstand co├Ârdineren?”

Dit is nu een van de kritische punten. Het vinden van de persoon(personen)die de moed en wil hebben om dit op gang te brengen.
De Vrijspreker wil graag behulpzaam zijn met het eventueel bij elkaar brengen van geïnteresseerden. Geef je daarvoor op bij de@vrijspreker.nl

Zou HET een goede aanpak kunnen zijn om te beginnen met een echt actieve, militante, Vereniging van Belastingbetalers? Die bestaat in Nederland nog niet.
Wij zijn zeer benieuwd naar de mening van onze bezoekers.

Op het Internet vonden we de volgende mededeling:

“Tenslotte wordt opgemerkt dat er vroeger een Nederlandse Vereniging van Belastingbetalers bestond, maar dat deze is overgegaan in de nvpf.nl – die zich uitsluitend richt op beleggen. Dit vinden wij zeer eenzijdig, onze bedoeling is een totale discussie te voeren over overheidsuitgaven en – inkomsten (voornamelijk belastingen). Wij streven naar aansluiting bij www.taxpayer-europe.org. In vrijwel elk EU land is een vereniging van belastingbetalers actief – behalve in Nederland. Dit willen wij veranderen. Zo heeft Duitsland bijvoorbeeld op steuerzahler.de ruim 400.000 leden!”
met onder andere de gegevens:
www.overheidsuitgaven.nl/ui…
webmaster@overheidsuitgaven.nl
www.taxpayer-europe.org
En onder deze laatste:
“–The taxpayers’ movement has grown out of the desire of citizens to protect themselves from the increasing tax claims of the state.
–Taxpayers Association of Europe is a federation of 26 national taxpayers associations throughout Europe with more than one million members.
–It works towards a society with lower taxes and more individual freedom.
–It wishes to stimulate efficiency and economy in the public sector.
–It supports legislation to limit tax burdens, prevent unjust harrassment by tax collectors, and provide clear information about government taxation and expenditure. [vet door mij omdat daar een zeer duidelijk raakvlak ligt]
———————————————————–
THE N E T H E R L A N D S
DutchTaxpayers Association (not in action at presence)
www.nvpf.nl (Nederlandse Vereniging PersonalFinance)
Leeuwenveldseweg 3, PO Box 5017, 1380 GAWeesp Holland
Tel: +31 294 239 632 , Fax: +31 294 239 630
Ref: DennisPereira, President
E-mail: d.pereira@triple-i-group.nl
Mobile: Founded in 1993 Member of WTA in 1994
———————————————————–
*) Zie ook Belastingoproer, ARTIKEL VAN Syp Wynia: www.vrijspreker.nl/blog/?it…

5 REACTIES

  1. Ik ben ook zeer geinteresseerd in zo’n club. De Nederlandse Vereniging van Belastingbetalers http://www.overheidsuitgave… lijkt al sinds 2004 in oprichting te verkeren en heeft misschien een flinke impuls nodig?

  2. Ok, ben ik voor, wil de revolutie graag coordineren…

    Zal ik ’n site of zo aanmaken hiervoor, Hub?

Comments are closed.