Wie kan anders de politicus van de eeuw zijn dan Bill Clinton? Die man heeft wat politiek bedrijven niemand die bij hem in de schaduw kan staan.

Om ergens te beginnen is hij met de juiste vrouw, Hillary, getrouwd en met haar hulp heeft hij het gebracht tot President van de Verenigde Staten van Amerika.
In de tijd dat hij President was, bedreef hij in de tijd van de baas regelmatig seksspelletjes met (onder andere?) de stagiaire Monica Lewynsky. Toen men probeerde hem daarvoor als president te ontslaan, vertelde Bill aan de wereld dat hij geen seks met Monica bedreven had. En het lukte hem om gewoon President te blijven!
Als dat geen prestatie is, dan weet ik het niet meer.

Nu verdient hij met spreekbeurten iets van $40.000 (of meer) per keer! Hij werkt nu aan het project om Hillary te helpen de eerste vrouwelijke President van de VS te worden, terwijl hijzelf speculeert op de mogelijkheid Secretaris generaal van de United Nations te worden. Daarvoor is hij al weer goede vriendjes geworden met de vader van George Bush!
Een schrikbeeld voor de wereld: Hillary President US en Bill Secretaris van de UN!

Een recente prestatie is dat Bill óp 22 oktober in New York de “Four Freedoms Award” uitgereikt krijgt. De voorzitter van de Roosevelt Stichting, de Zeeuwse Commissaris van de Koningin Wim van Gelder gaat daarvoor naar New York.
We noemden in ons stukje van 15 oktober 2003
deze Award: een manipulatie-instrument voor politici en een belediging voor de vrijheid.
Zie www.vrijspreker.nl/blog/?it…
In die geest dus een uitstekende prijs voor Bill.

11 REACTIES

 1. Mee eens. Onaangename president. Maar, bejubeld door links, merkwaardig genoeg.

 2. "Een schrikbeeld voor de wereld: Hillary President US en Bill Secretaris van de UN!"

  Jammer dat er in het artikel geen enkel argument staat die de stelling zou kunnen staven, merkwaardig genoeg.

 3. [2] Arend, dit is geen stelling. Het is enkel het zien van mogelijkheden uit de dingen die aan het gebeuren zijn.
  De organisatie:"Hillary for President" die aan één kant (de Hillery-kant) ervan werkt, doet al zijn uiterste best om dat deel te verwezenlijken.

 4. [3] Ik doel meer op het woord ‘schrikbeeld’. Dat Hillary president wil gaan worden is geen geheim voor de oplettende kijker. Dat een schrikbeeld bewaarheid wordt als dit gebeurd kan ik me wel wat bij voorstellen, maar concrete argumenten hiervoor staan niet direct in het artikel (of de sexuele activiteiten van dhr. Clinton moeten de drijfveer zijn om de stelling zo te formuleren). Vandaar..

 5. Moesten Hillary en Bill fikse ruzie krijgen en scheiden, dan zijn beide gevaren waarschijnlijk geweken.

  We hebben een nieuwe Monica nodig!
  Geef die man een sigaar!

 6. Dat ie zich al es een pijp liet zetten door een jong ding, kan ik Slicky Willy niet echt kwalijk nemen…het was een gezonde kerel en ja het vlees is zwak en buiten allicht feminazi Hilary (die allicht toch lesbisch is) misdeed ie er niemand wat mee…President Harding pakte ook wel es de meid in de keukenkast en dat was wel een prima president (één van de laatste helaas).

  Leerrijk was het gemak waarmee ie
  in het nauw gebracht hierover loog maar ja dat doen politici toch constant : liegen. Al die regeringsleiders en toppolitici zijn
  toch beroepsleugenaars die zonder verpinken liegen en bedriegen als het
  in hun pas komt…dingen beloven die je niet kunt of wil waarmaken om toch
  maar verkozen te worden.
  Een eerlijk politicus is zo iets als een klavertje vier…je kunt lang zoeken eer je er één vindt.

  Echter schrappen we dat Monica-gedoe
  dan blijven er nog duizend goede redenen om Slicky Willy vooralsnog te arresteren en wegens hoogverraad te
  berechten, over want de man was inderdaad een afgrijselijk slecht president (alhoewel Johnson,GW Bush en Nixon m.i.
  nog slechter waren/zijn) die de
  constitutie alleen gebruikte als het toiletpapier in het Witte Huis op was.

  Zo is er z’n rol in de Wacko-slachting.
  Z’n misdadige rol in de Kosovo-oorlog
  (Milosevich zit voor minder vast in Den Haag), z’n vervolging van amerikaanse patriots ,de "Chinese connectie", het systematisch benoemen van Big government-judges (de twee door Clinton benoemde high court rechters zijn de ergste van heel het stel…in bijv Kelo versus New London
  waren ze ook weer aan de verkeerde kant), z’n pushen van allerlei onconstitutionele wetgeving enz…

  Het is zeker ongewenst dat die Hilary in het Witte huis komt want dat lijkt
  me een Bill in het kwadraat…helaas
  is het republikeinse alternatief al even slecht zoals GW Bush dag in dag uit bewijst…

  Misschien dat na het republikeinse fiasco en met een totalititaire feminazi Hilary Clinton als uitdaagster veel Amerikanen het corrupte politieke stelsel ginds de rug toekeren en denken over alternatieven zoals de Libertarian Party en een herstel van de Constitutie…

  Groetz,

  Cincinnatus.

 7. Gelukkig inderdaad hebben ze ginds nog iets unieks achter de hand voor als het echt fout loopt: hun unieke behoorlijk libertarische grondwet. Net zoals in Rusland vele Russen nu heimwee hebben naar het socialisme, zullen Amerikanen, wanneer hun land niet meer draait als vroeger, zich de goeie ouwe tijd herinneren, toen de grondwet nog de grondwet was. Niet dat ze slimmer zijn dan de Russen, maar de goeie ouwe tijd in Amerika was libertarisch(er) en wijst daarmee wel degelijk de weg naar de uitweg.

 8. [7]

  probleem is alleen dat geen levende vandaag nog een libertarisch america meegemaakt heeft – als dat er ooit was, dan heeft het maar zeer kort geduurd – , dus er is ook niemand die het zich kan herinneren.

  gegroet.

 9. [8]
  Laten we hopen dat New Hampshire goed uitpakt…

  We have the N
  We have the E
  We have the W

  We have the H
  We have the A
  We have the M
  We have the P
  We have the S
  We have the H
  We have the I
  We have the R
  We have the E

  NEW HAMPSHIRE !!

 10. [7] Quirium,

  Hun eerste grondwet (The articles of Confederation) was beter…eigenlijk
  was deze grondwet al een powergrab door politici…maar mits strikte toepassing van original intent (en text)kan de huidige grondwet er net mee door en is in ieder geval stukken beter dan bijv alle Europese grondwetten.

  Het jammerlijke is dat de blackrobed collectivists in het hooggerechtshof en de politici ginder er ook niet aan peinzen de grondwet strikt te hanteren
  maar erin lezen wat ze erin willen lezen.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 11. Wat zeuren jullie nou? Hillary wordt NOOIT president, om de doodeenvoudige reden dat ze met ene William Jefferson Clinton is getrouwd. Met welke kandidaat de republikeinen in 08 ook op de proppen komen (slechter dan Bush kan niet, maar je weet maar nooit), ze zullen dat feit als eerste de kiezers inpeperen: Hillary in het Witte Huis is een derde termijn voor haar man…

  ps. De vrouw van de president heet nu "First Lady"; moeten we de man van de president dan "First Lord" noemen?

Comments are closed.