Met een zomer als deze moet het temperatuursgemiddelde toch wel flink gedaald zijn.
Ik stel daarom voor om meer auto te rijden, de houtkachels en cv’s aan te zetten, zodat met die extra CO2, we sneller aan die klimaatsverandering zullen komen…
Is daar geen subsidie voor te krijgen?

8 REACTIES

 1. Wat hebben we toch fantastische politiekers! Nauwelijks is Kyoto gestemd of het heeft al effect! Een rillende winter en een kletsnatte zomer.
  Nu nog even wachten op een pseudo-wetenschappelijk bericht van GreenPies hoe deze kletsnatte zomer toch weer onze eigen schuld is en dat de Kyoto-boetedoening voor onze welvaartszonden nog onvoldoende offer is in de ogen der toornige weergoden.

 2. Heel het plantenrijk groeit en bloeit door die CO2. Automobilisten zijn de beste milieuverbeteraars en dienen beloond te worden om hun bijdrage aan de instandhouding van die bloeiende flora.
  Is de zomer niet warm genoeg voor het CO2-fabeltje? Extreem nat, daar kan men ook wel wat mee. In het CO2-fabeltje is CO2 ook de oorzaak van uitzonderlijk weer. Past best veel in.

 3. Overnight, die subsidie kan je alleen maar krijgen als je een allochtone bijstandsmoeder bent.

 4. [2] [3]
  het aantal soorten is inderdaad flink aan het toenemen hier, veel meer dan er wegvallen. Je hoort ook niemand dat er minder milieuheffing komt vanwege soorten toename. Maar wel hogere milieuheffingen voor die enkele soort afname als de korenwolf.
  Milieu is het nieuwe/ geloof: gaat het goed dan ligt het aan god, gaat het niet goed, dan ligt het aan ons en waren we stout. Net als in bepaalde geloven: we zijn altijd stout en moeten gestraft worden, opdat we later ( 5 generaties) een beter leven hebben.
  Daar wilde ik graag NU subsidie voor hebben, ook niet als ik een klein beetje lesbo ben?

 5. [4]
  En dan hoort die korenwolf niet eens bij de flora.
  Maar vers aangereden, draagt hij weer bij aan de voedselvoorziening van dieren die er dol op zijn. Waardoor de automobilist (Ongewild!! Let wel!) ook nog eens bijdraagt aan de instandhouding van allerlei aaseters.
  Maar inderdaad, het autorijden is tot zonde verklaard in de kerk van ‘moeder gaya’.

 6. [1]
  Quirium,

  We hoorden vandaag op de teletekst dat het WNF zegt dat de temperatuur in grote Europese steden is gestegen en "mogelijk" nog 6 graden gaat stijgen in de komende eeuw. De milieu-mafia houdt ook nooit op.

 7. [7] zo zorgen ze er voor, dat ze er warmpjes bij komen te zitten…..

Comments are closed.