De Betuwelijn betuigt haar dank aan het Nederlandse volk voor de toezegging dat zij zullen werken en uit hun loon de verliezen van de Betuwelijn gaan betalen.

Het Nederlandse volk, via haar volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer, heeft vandaag tot deze edelmoedige daad besloten.
Voorlopig is deze bijdrage begroot op 35 Miljoen euro. Er werd eerder 64 miljoen genoemd, maar we hopen dat het wel zal meevallen. Ook al is er tot nu toe bij de Betuwelijn alleen maar altijd alles tegengevallen.

Vertrouwen in dat meevallen hebben we echter geenszins. Te meer daar bij voorbeeld de goede aansluiting aan de Duitse kant nog helemaal niet klaar is. Maar ook daar hopen we dat dat gaat verbeteren. Karla Peijs*) (CDA) , Minister van Verkeer en Waterstaat, heeft het nu immers al zeven keer aan Duitsland gevraagd. Dit heeft niet geholpen, maar de achtste keer zal het beslist wel helpen.

Nederlands volk, de Betuwelijn dankt u en uw volksvertegenwoordigers die zo goed voor uw belangen zorgen.
—————————
*) Karla heeft de vorige week nog de Vrijspreker Politicus van de Week Award gewonnen!
Zie www.vrijspreker.nl/blog/?it…

7 REACTIES

 1. Het is zonder meer verbazingwekkend dat een project waarvan al van te voren bekend was dat het nooit rendabel zou kunnen worden, en dat hoegenaamd geen enkel positief milieueffect veroorzaakt, en wat veel mensen van huis en haard heeft verdreven, en dat de belastingbetaler achterlijk veel geld heeft gekost, kortom, slechts nadelen kent, er toch doorgedrukt wordt. In Sovjet-landen zag je ook altijd de behoefte van een leider om zijn macht te demonstreren met grote projecten, en daar komt het volgens mij precies op neer, de verantwoordelijke bewindslieden laten zo toch maar even zien dat ze in de weerwil van rationele overwegingen en de wil van ondernemers en volk 10-tallen miljarden te durven uitgeven… Geld dat eerst van het volk is afgetroggeld. Het volgende vergelijkbaar project gaat over windmolens, waarvan het CPB inmiddels heeft aangetoond dat het waarlijke windhandel is. Hoe lang laat het volk zich nog door het machtsgeile corrupte zooitje bedotten? Schaf die overheid toch af, ze weten niets, ze snappen niets, en ze zijn slechts uit op zakken vullen en persoonlijke roem, glorie en macht. Ik veracht ze.

 2. [1] "Geld dat eerst van het volk is afgetroggeld"

  moet worden:

  "Geld dat eerst van het volk met gelegaliseerd geweld is geconfisqueerd"

 3. karla s volgende campagne heet "I love geld over de balk gooien "

  Ik zou zeggen maak dr maar een museumlijn van misschien is dan over duizend jaar het geld er weer uit

 4. [3] "karla s volgende campagne heet "I love geld over de balk gooien "

  Als die sticker er nog ’s komt ben ik de eerste die hem op de auto plakt 🙂 Tenminste, als Karla Peijs me via speciale ambtenaren-priveleges niet voor is….

 5. [4] Ik zat men een maat te brainstormen om stickers te maken
  I love Bumperkleven of I love Joyriding en ga zo maar door goeie hint voor iemand die poen wil verdienen lijkt me ( ik weet alleen niet of de politie ervan over de seik gaat )

 6. [5] Je bent te laat, er is al iemand die zulke stickers verkoopt, mat exact dezelfde opmaak als de exemplaren van de Peijs, die van I love bumperkleven zelfs in spiegelschrift, zodat het leesbaar is voor de bekleefde in zijn achteruitkijkspiegel. Dat de politie ervan over de zeik gaat staat zonder meer vast, ik heb tenminste weleens gelezen over gevallen waar de politie vanaf het moment dat er de sticker van de inmiddels ter ziele gegane tuftuf-club werd ontwaard direct heel anders te werk ging… mierenneuken enzo…

 7. [6] Wat dacht je van:

  I love Minister Donner
  I love Belasting betalen
  I love veel geld aan EU geven
  I love Balkellende
  etc
  etc

Comments are closed.